Unsplash

Ako napravite ovo prije spavanja, riješit će te problem i ispuniti želju!

Autor: Dnevno

U životu se često događa da za neke probleme nije lako pronaći pravo rješenje, javlja se sumnja ili se dvoumite oko pravog izbora. Nekad, jednostavno, ne znate kako postupiti u ovoj ili onoj životnoj situaciji. Ako iskreno želite pronaći rješenje za svoj problem, ili odgovor na pitanje koje vas dugo muči, metoda “Čaša vode” će vam u tome pomoći, prenosi uspesnazena.com.

Autor metode, Jose Silva, postao je poznat diljem svijeta zahvaljujući razrađenim kompleksom psiholoških treninga, čiji je osnovni “sastojak” ljudska intuicija.

Ako budete koristili ovu tehniku, moći ćete aktivirati “treće oko”, kako bi ga koristili u različitim situacijama.

Koristeći tehniku “Čaša vode” programirate podsvijest na lako rješavanje svojih problema.

U početku je ova tehnika bila konstruirana tako da čovjek može samostalno i brzo pronalaziti izlaz iz teških situacija. Ali i za ispunjenje želje, ova tehnika je također idealna.

Tehnika “Čaša vode” Jose Silva – Algoritam primjene
Prije nego što pođete na spavanje, ulijte vodu u čašu.

Sada bitan moment: potrebno je u sebi ili na glas formulirati svoj zahtjev. Obavezno ga formulirajte precizno. Izbjegavajte neodređenost, samo konkretnost. Ne koristite izraz “ne”.




Na primjer, pitanje: “Zašto ja ne mogu pronaći novac za putovanje u inozemstvo?”, nije dobro. Ispravno bi bilo: “Na koji način dobiti novac za putovanje u Pariz?” Ovo je primjer preciznog i apsolutno konkretnog pitanja.

Ili: “Sada tražim rješenje problema kako maksimalno brzo i lako ostaviti cigarete?” Ili “Koje je za mene najpovoljnije rješenje problema kupnje stana (automobila ..)?” Ili “Kako brzo i lako pronaći posao s plaćom od … kuna? “ili” Kako riješiti problem (taj i taj) sa svojim suprugom (kćerkom, sinom)”…itd.

Uzmite čašu vode u ruke, koncentrirajte se, zatvorite oči, pridignuvši očne jabučice malo gore i popijte pola čaše vode, ponavljajući pri tome u sebi:




“To je sve što je potrebno učiniti za rješavanje mog problema.”

Preostalu polovicu čaše vode poklopite i idite mirno na spavanje.

Ujutro popijte preostalu vodu zatvorenih i na gore podignutih očiju. Obavezno ponovite svoje pitanje (nemojte mijenjati redoslijed riječi), koje ste postavili prethodnu večer i frazu u mislima: “To je sve što je potrebno učiniti za rješavanje mog problema”.

Možda vam se, već u toku noći ili tijekom sljedećeg dana, u obliku prosvjetljenja ili spontane misli, javi jednostavno i očito rješenje vašeg problema. Ili moguće je, da tijekom sljedećih nekoliko dana, naiđete na situaciju, koja će biti neka vrsta nagovještaja u kojem se pravcu treba kretati dalje. Nečiji poziv, članak u novinama, neočekivani susret…sve to može biti ključ za rješavanje vašeg problema.

Ako ste se ujutro probudili sa spoznajom da ste pronašli rješenje za vaš problem, popijte preostalu vodu iz čaše i obavezno se zahvalite Bogu, Svemiru i svojoj intuiciji/podsvijesti za dobivenu pomoć (u svakom slučaju popijte vodu).

Mnogi su upoznati s činjenicom (koja je i znanstveno dokazana) da voda ima pamćenje, odnosno posjeduje sposobnost da prima, pamti, kodira informaciju i kroz nju se može utjecati na podsvijest čovjeka (i ne samo čovjeka). Ljudsko tijelo, uključujući i mozak, sastoji se od više od tri četvrtine vode.

Stvar je u tome da kad čovjek pije vodu, a oči su zatvorene, moždana aktivnost se povećava, mozak kao da pokušava “proračunati” što ste vi to progutali. Takva povećana aktivnost, otvara put za učinkovito programiranje.

Fenomen pamćenja omogućuje vodi čuvati podatke. Voda podsjeća na novi disk na kojem možete učiniti bilo koji podatak. Tako da obična voda može utjecati ne samo na podsvijest, već i na organizam čovjeka, što su dokazala brojna znanstvena istraživanja, i pomoću nje može se pomladiti i iscijeliti ljudski organizam.

Pomoću čaše vode, po Silva metodi, moguće je, ne samo pronalaziti rješenja svojih problema, nego s uspjehom ispunjavati i želje. Smisao je, kako ste shvatili, u programiranju vlastitog mozga i prijenosa njemu željene energetike.

Za svaki novi problem, potrebno je ponoviti tehniku. Posebno pozitivan utjecaj ona ima na probleme vezane za ljudske odnose.

Možda ćete biti skeptični po pitanju djelotvornosti ove jednostavne metode, ali veliki broj ljudi je često koristi u praksi.

Dakle, možete samo probati i na vlastitom iskustvu se uvjeriti u njenu učinkovitost.

Napominjemo, vaša podsvijest može dati jasan odgovor na svako vaše pitanje, piše Atma.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.