fbpx
pixabay

800 godina star recept za srce: Vino opatice Hindergard otkrio joj je sam Bog! Danas ga priznaju i liječnici!

Autor: Dnevno

Vino za srce je recept star preko 800 godina i pronađen je u starim spisima opatice i mističarke Hildegard von Bingen. Ova mističarka je živjela 81. godinu i smatra se najsvestranijom i najučenijom ženom svog doba. Narodni lijek opatice izuzetno je efikasan, a čak je i moderna medicina prihvatila njene recepture kao ispravne.

Hildegard von Bingen bila je njemačka časna sestra, katolička mističarka, književnica i skladateljica, koja je živjela od 1098 do 1179. Papa Benedikt XVI. proglasio je Hildergardu crkvenom naučiteljicom 7. listopada 2012.

Prirodni lijek za srce opatice von Hidegard ističe tvrdnju da je u pitanju direktno iskustvo sa vizijom Boga. Sve recepture ove poznate mističarke sadrže upravo tu komponentu ”slike i riječi sa nebesa” jer sve ljekove kao i same bolesti kako tvrdi opatica otkrio nam je sam Bog.

Svoje vizije  od Boga Hildegarda je sakupila u tri knjige: prva i najznačajnija Scivias (“Znati put”) završenu 1151., Liber vitae meritorum (“Knjiga životnih zasluga”) i De operatione Dei (“O Božjim radovima”) također poznatu kao Liber divinorum operum (“Knjiga proročkih radova”).

Današni doktori koji su iskušali i preporučili ovaj recept, tvrde kako je ovo najbolji lijek kojega su ikada preporučili u svojoj ljekarskoj praksi ustvrdivši kako donosi poboljšanja kod svih oblika srčane slabosti.

Vino za srce namijenjeno je srčanim bolesnicima koji imaju problema sa treperenjem,probadanjem,lupanjem i preskakanjem srca,djelotvoran je i kod aritmije a postiže rezultate i kod neugodne angine pektoris.

Sastojci:

Peršin  – 10 stabljiki
Domaće vino – 1 litru, crno ili bijelo, bitno je da je potpuno prirodno
Vinski ocat – 2 velike žlice
Domaći med – 300 grama
Priprema:

Peršin bez korijena stavite u litru prirodnog čisto vina. Dodajte dvije velike žlice vinkskog octa. Na laganoj vatri kuhajte 10-ak minuta, a nako ntoga dodajte med te lagano kuhajte još 4 minute.

Dok je sve još vruće, procijedite tekućini u staklenu bocu.

Doziranje u potreba
Preporuka je dnevno uzimati jednu do dvije velike žlice ovog prirodnog lijeka,sve dok se tegobe ne ublaže i potpuno ne iščeznu.Kod težih srčanih oboljenja vino za srce se može uzimati više mjeseci. Maksimalna doza je 3 žlice po danu i to samo kod najtežih bolesnika.

‘Sindrom slomljenog srca’ je stvaran i povezan je s rakom

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.