Zagreb: 70-godišnji diler imao oko 200 grama kokaina

Autor: hina

Policija je jučer u Novom Zagrebu legitimirala 70-godišnjaka kojeg se sumnjičilo da preprodaje kokain te je pretražila njegov stan u kojem je pronašla 2 grama kokaina i 1000 eura za koje se sumnja da potječu od preprodaje kokaina.

Zagrebačka policija uhitila je 70-godišnjeg muškarca kod kojega je zaplijenila nešto više od 200 grama kokaina, vagu za precizno mjerenje, 4 grama punila za povećanje mase droge i tisuću eura. Kako su izvijestili iz Policijske uprave zagrebačke, policija je jučer u Novom Zagrebu legitimirala 70-godišnjaka kojeg se sumnjičilo da preprodaje kokain te je pretražila njegov stan, u kojem je pronašla 2 grama kokaina i 1000 eura za koje se sumnja da potječu od preprodaje kokaina.

Pretragom drugih prostorija koje osumnjičeni koristi, pronađeno je 203,2 grama kokaina pakiranog u 14 plastičnih vrećica, digitalna vagu s tragovima kokaina i jednu plastičnu vrećicu s 13,6 grama praškaste materije koja je služila za miješanje s kokainom radi povećanja mase. Protiv osumnjičenog 70-godišnjaka Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnesena je kaznena prijava zbog proizvodnje i prometa drogama te je priveden pritvorskom nadzorniku.

Zaplijenjeni kokain na ilegalnom tržištu doseže vrijednost od preko 100 000 kuna, navodi zagrebačka policija.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.