VIDEO/FOTO: BBB ispunili obećanje: Nitko nije kurio frku u Tkalčićevoj

Autor: Miroslav Edvin Habek

Idemo dostojanstveno, kako mi znamo. Nemojte se za*ebavati, nemojte krivi potez napraviti. Čik na podu, ništa. Znači, sve mora biti za pet, poručili su BBB-i na Cvjetnom i sve to ispunili u Tkalčićevoj.

– Idemo u Tkalčićevu. Ako sretnemo prosvjednike, nemojte izazivati. Nemojte nasjedati, nemojte zaribati stvar. Idemo dostojanstveno, kako mi znamo. Nemojte se za*ebavati, nemojte krivi potez napraviti. Čik na podu, ništa. Znači, sve mora biti za pet… Ako netko počne kurit neku frku, nemojte slučajno nasjedati – bile su riječi poruke i zadnji naputci vođe BBB-a stotinama navijača na Cvjetnom trgu prije njihovog organiziranog odlaska u Tkalčićevu ulicu na gledanje jučerašnjeg derbija Dinama i Hajduka.

BBB su ovaj put pokazali kako se navija. Organizirano navijanje u Tkalčićevoj prošlo je bez ijednog značajnog incidenta. Policija nije imala razloga za intervenciju jer navijačkog divljanja nije bilo. Jedino što se ‘kurilo’ u Tkaličećovoj bile su bengalke. Kako su BBB-navijali, pogledajte u fotogaleriji i videozapisu.

Zagrebačka policija izvijestila je kako je privela 17 navijača – 11 pripadnika “Torcide” i šest pripadnika Bad Blue Boysa, uglavnom zbog alkoholiziranosti i vrijeđanja policijskih službenika.

VIDEO/FOTO: Nesposobna i zbunjena zagrebačka policija vezala navijača epileptičara

Autor:Miroslav Edvin Habek
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.