Stand up komičari večeras u Tvornici

Autor: M.P.Š.

Za sve koji vole dobru zabavu i obilje smijeha večeras je u Tvornici na programu Stand up & boogie. Nova generacija mladih komičara i komičarki, provest će vas kroz svoje opservacije, bilješke, probleme, strahove, maštu, sukobe i druge delikatese. Nakon smijeha slijedi druženje s komičarima, nagradne igre i ples, a za glazbu je zadužen DJ Zuckernachta koji će puštati ghetto funk, free jazz, Motown soul, tango, cabaret, stare soundtrackove, elektroniku, rock & rolla, synth popa i šlagera.

Od stand up komičara nastupaju:

BOJAN BILIĆ – Bosanac u Zagrebu. S obzirom na vrijeme koje je tu, počeo se lagano ‘purgerizirati’ , što se da primijetiti i po mješavini bosansko-hrvatskog humora kojeg donosi.

‘ŠANTI’ IGOR VUKUŠIĆ – Imitator, humanitarac, gospodin. Talentirani Šanti je radom za crveni križ po svijetu stekao zanimljiva iskustva i proživio dešavanja kojima će Vas zasigurno nasmijati.

TOMISLAV VUK – Domaćin, Zagrepčanin, životinjsko prezime broj I. Ovaj simpatični momak osvaja šarmantnim osmjehom, i potom zakucava izvanrednim smislom za humor u britanskom stilu.

VEDRAN SOKOL – Životinjsko prezime broj II. Slavonac, lola, DIF-ovac. Vidjet ćete zašto je bitno to naglasiti. Vedran će Vas nasmijati pričom o DIF-ovcima, slavonskom mentalitetu i svom ‘starom’.

DOMAGOJ PINTARIĆ – Purger. Pravi. Po definiciji: voli Dinamo, živciraju ga babe i top-shop. Mnogi su zbog njega plakali… od smijeha! Pokazat će Vam što znači dugogodišnje iskustvo u stand up-u.




Autor:M.P.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.