fbpx

Rastrošni Zagrebački Holding će nadzirati Mato Crkvenac

Autor: D.G.

Na konstitucijskoj sjednici Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga za predsjednika je izabran Mato Crkvenac, a za zamjenicu predsjednika Maruška Vizek.

Zagrebački holding dobio je danas novi Nadzorni odbor, koji će voditi profesor s Ekonomskog fakulteta i bivši SDP-ov ministar financija Mato Crkvenac.

Na konstitucijskoj sjednici Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga za predsjednika je izabran Mato Crkvenac, a za zamjenicu predsjednika dr. Maruška Vizek s Ekonomskog instituta .

Članovi Nadzornog odbora su i Hrvoje Šimović te Dragan Kovačević, koji je jedini preostao iz bivšeg sastava NO-a nakon što su ostali članovi napustili Holding i prešli na nove dužnosti u državnim tvrtkama. Ivo Družić je tako sada na čelu NO-a Podravke, dok je Anđelka Buneta nova direktorica Fine. Dragan Kovačević će pak do daljnjeg ostati u NO-u iako je u međuvremenu postao predsjednik Uprave Janafa.


Autor:D.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.