Otvaranje Rašićeve izložbe ekskluzivnih fotografija Keitha Richardsa

Autor: dnevno.hr

Brian Rašić zagrebačkoj će publici predstaviti ekskluzivne i potpisane fotografije Keitha Richardsa. Izložba će ostati otvorena do 16. veljače.

U zagrebačkoj knjižari Profil Megastore u Bogovićevoj 7, u četvrtak 2. veljače u 20.30 sati bit će otvorena izložba ekskluzivnih i potpisanih fotografija Keitha Richardsa iz objektiva uglednog fotografa Briana Rašića.

Uz autora, na otvaranju izložbe govorit će i Ante Batinović, HRT-ov urednik i dugogodišnji Brianov prijatelj i suradnik, zatim glazbeni kritičar Hrvoje Horvat, dizajnerica i urednica brojnih izložbi fotografija Sanja Bachrach Krištofić te urednik knjige “Život”, Stjepan Ravić.

Rašićeva izložba ostat će otvorena do 16. veljače, a organizirana je u sklopu promocije knjige “Život” slavnog rockera Keitha Richardsa.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.