Foto: Marko Prpic/PIXSELL

OŠTRIM PREDMETOM JEDNOG UBIO, A DRUGOG LAKŠE OZLIJEDIO Muškarac iz Vrapča osumnjičen za ubojstvo i pokušaj ubojstva

Autor: Matea Vidić

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela „Ubojstvo“ na štetu 31-godišnjaka i kaznenog djela „Ubojstvo“ u pokušaju na štetu 30-godišnjaka, izvijestila je PU zagrebačka.

Kako stoji u priopćenju policije, sumnja se da se 27. listopada oko 21.25 sati u Vrapčanskoj ulici u Zagrebu, osumnjičeni 48-godišnjak verbalno sukobio s oštećenima, a potom u namjeri da ubije 31-godišnjaka oštrim predmetom mu zadao više ubodnih rana u predjelu trbuha i prsišta, uslijed kojih ozljeda je oštećeni preminuo na mjestu događaja.

“U napadu ga je pokušao spriječiti 30-godišnjak koji mu je pružio tjelesni otpor, a kojom prilikom je osumnjičeni, u namjeri da i njega ubije, istome također oštrim predmetom zadao ubodnu ranu u predjelu vrata te se udaljio s mjesta događaja. Liječnička pomoć 30-godišnjaku je pružena u KB Sveti Duh gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen”, dodaju.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, zaključuju.

Autor:Matea Vidić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.