NE PAMTIMO KADA SU BOYSI DOŽIVJELI OVAKVU SRAMOTU! Pogledajte što im se dogodilo na prošloj utakmici

Autor: Bruno Herljević

U susretu 34. kola Prve HNL nogometaši Dinama svladali su Goricu s 3-1 i tako ih gurnuli dalje od plasmana u Europa ligu.

Utakmica je počela vrlo efikasno i u prvih 25 minuta pala su čak tri gola. U 17. minuti je ubačaj Atiemwena u mrežu proslijedio Nikola Moro, a na 2-0 je četiri minute kasnije povećao Dani Olmo nakon precizne akcije i udarca sa 16 metara. U 21. minuti Gorica smanjuje preko Senegalca Cherifa Ndiayea. U 66. minuti igrač Gorice Suk je igrao rukom u svom šesnaestercu, a penal Brune Petkovića brani vratar Kahlina.

Četiri minute kasnije napadač Dinama je u idealnoj poziciji, ali Kahlina mu opet brani udarac. U 71. minti Dinamo ipak vodi s 3-1 kada je Marin Leovac nakon kornera volejem s 16 metara pogodio lijevi kut vrata. Gorica je ostala peta s 53 boda, tri manje od Osijeka i šest od Hajduka, a do kraja su još dva kola.

Igrala se zapravo dobra utakmica, pala su četiri gola i imalo se što vidjeti, ali zaista je tužno što se na derutnom Maksimiru okupilo svega šestotinjak gledatelja. U jednom trenutku televizijskog prijenosa glasnije se moglo čuti navijanje goričkih navijača, kojih je bilo dvadesetak, a koji su pak nadglasali stotinjak Bad Blue Boysa.

Posjećenost na utakmici s Goricom bila je jedna od najslabije posjećenih utakmica u povijesti kluba.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.