’MINI POTRES’ U ZAGREBU Već treći put iste magnitude, građani nepovjerljivi

Autor: Dnevno/M.V.

Na četiri kilometra od Kašine, zagrmio je potres jačine 1.4 po Richteru, sudeći prema EMSC aplikaciji.

“Ništa jako. Neki mini-potres…”, “Jalševec samo zvuk”, “Miroševečka drmanje i zvuk 2-3 sec”, komentirali su građani koji su osjetili podrhtavanje. Drugi pak nisu bili sigurni radi li se o potresu uopće jer su sto dana nakon potresa, aftershockovi postali uobičajena pojava.

“Gračani, znači ipak je bio..Čuo se tutanj ispod kuće, prejako da bude kamion ili nešto slično”, napisao je jedan Zagrepčanin/ka.

A da su građani metropole već umorni od potresa govore i komentari na ovoj aplikaciji.

“Bože mili koji udar. Žena mi je opet pala u nesvjest. Dijete je završilo kod psihologa jer samo gleda u jednu točku i ne priča od šoka. Sve je u stanu već uništeno. Ali hvala Bogu i ovaj smo preživjeli”, napisali su jedni. “Pas je traumatiziran, zaboravio lajati od šoka. Bitno da smo preživjeli i ovaj”, dodali su drugi.

Treći su pak odlučili da oni koji šalju dojave i osjete potrese istraumatizirani pa su ih odlučili nazvati različitim pogrdnim imenima.

Upalio se Meteoalarm za cijelu Hrvatsku osim Dalmacije: Velika vjerojatnost za grmljavinsko nevrijeme




Autor:Dnevno/M.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.