Klub Milana Bandića uplatio 5 tisuća kuna na račun Visia Croatice za Imunološki zavod

Autor: A. Pranjić

"Klub Milana Bandića podržava sve aktivnosti Visia Croatica kao jedinog ponuditelja za preuzimanje Imunološkog zavoda, čiji je cilj da Imunološki zavod kao tvrtka od iznimnog značaja za sve državljane Republike Hrvatske zauvijek ostane u rukama hrvatskog naroda, navode u priopćenju.

U akciju Visia Croatice koja se javila na natječaj za kupnju Imunološkog zavoda uplatom od pet tisuća kuna uključio se i Klub Milana Bandića. U četvrtak su uplatili iznos od pet tisuća kuna i pristupili društvu Visia Croatica.

“Klub Milana Bandića podržava sve aktivnosti Visia Croatica kao jedinog ponuditelja za preuzimanje Imunološkog zavoda, čiji je cilj da Imunološki zavod kao tvrtka od iznimnog značaja za sve državljane Republike Hrvatske zauvijek ostane u rukama hrvatskog naroda, navode u priopćenju.

Prošle godine je Grad Zagreb najavljivao da će se natjecati za kupnju Imunološkog, no bivšu zamjenicu gradonačelnika Sandru Švaljek Bandićevci optužuju za stopiranje te ideje.

“Ova je aktivnost logičan nastavak namjere gradonačelnika koji je preuzimanjem tvrtke imao namjeru osigurati dugoročnu održivost Imunološkog zavoda. Kako je zbog poznatih razloga i nezainteresiranosti gđe. Sandre Švaljek za provedbu te ideje onemogućen u realizaciji plana Klub Milana Bandića ovom simboličnom uplatom želi aktivno podržati inicijativu Visia Croatica”, zaključuje se u priopćenju.

Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.