Foto: Facebook/Milan Bandić Gradonačelnik Zagreba

(FOTO) Nakon velikih očekivanja od Bandića ni slike, a ni tona: Ljuljao se, teturao, a suradnici ga vodili rukom pod ruku!

Autor: Zagreb.info

Gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić danas je obišao Gradski urbani vrt Sveta Klara gdje je korisnicima parcela uručio priručnike “Urbano biovrtlarstvo”.

Čekali su ga, gledali na sat i Godot je napokon stigao, opisuje tako dolazak Bandića Večernji list. Nakon 45 minuta kašnjenja pojavio se gradonačelnik, međutim, ne i u svojem najboljem izdanju. Vodili su ga suradnici rukom pod ruku, pridržavali dok se ljuljao i teturao, a umjesto govora, fotografiranja i druženja sa zagrebačkim vrtlarima, od njega ni slike, ni tona. I to doslovno.

Njegove desne ruke pokušavale su prikriti gradonačelnikove “manevre” vješto zaklanjajući pogled kamerama i kružeći izbezumljeno oko Bandića, dok su međusobno šuškali da je popio čašicu previše. Ipak nije bio spreman za današnju podjelu flanci i priručnika, kao što je to sam ponosno radio proteklih nekoliko dana, pa su iste podijelili njegovi suradnici. Razočarani su bili tamošnji stanovnici kad su prvog čovjeka Grada toliko čekali, a na kraju od njega nisu dobili ni govor, ni rukovanje, ni komadić pažnje, osim jedne građanke koju je velikodušno obgrlio pa ga je i ona malo pridržala.

Bez “mrlje” na svojoj karijeri izdržao je punih 18 godina na vlasti, odnosno od incidenta kad je 2002. godine malo “veseliji” sjeo za volan, ali danas se to nije moglo reći i za njegovu košulju koju je “krasila” fleka, sudeći prema smeđoj boji, od kave. Dalo je sve to poseban “štih” današnjem izdanju zagrebačkog čelnika kojeg ćemo se još dugo sjećati, iako on možda neće.

“Projekt “Gradski vrtovi” pozitivan su primjer održivog korištenja gradskog zemljišta te poboljšanja kvalitete naših sugrađana u socijalnom, ekonomskom i ekološkom smislu. Doprinosi očuvanju okoline, bio-raznolikosti te ekološkoj svijesti građana”, objavio je pak na svojem Facebook profilu.




Posjetio je gradonačečnik tijekom dana i tradicionalnu izložbeno prodajnu manifestaciju “Domaće je domaće” koju organizira Udruga branitelja proizvođača Panonija gdje je razgledavao, a možda čak i iskušao neke od domaćih specijaliteta. U svakom slučaju, da je dan bio naporan, svjedoči i ponašanje gradonačelnika u Svetoj Klari.

(FOTO) ČUDO U MORU POTRESA: Vrijedno umjetničko djelo palo s 15 metara, spasio ga Kalinić




Autor:Zagreb.info
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.