Patrik Macek/PIXSELL

BANDIĆ DOŽIVIO JOŠ JEDAN UDAR TROMBA! Do daljneg ostaje u bolnici

Autor: Dnevno.hr

Gradonačelnik Milan Bandić tijekom vikenda je doživio još jedan udar tromba koji je krenuo venu prema plućima. Zbog otežanog disanja  odlučio je poslušati liječnike i odustao od otvaranja spomenika Franji Tuđmanu.

Bandić će na liječenju ostati najmanje do kraja tjedna zbog rizika od upale pluća. Trenutno je na antikoagulantnoj terapiji kojom mu se razrjeđuje krv i nastoji spriječiti da krene novi tromb. Po izlasku će morati nositi elastičnu čarapu i neće moći dugo sjediti.

U subotu su s Jordanovca izvijestili o njegovu zdravstvenom stanju pa su političari o tome izvijestili javnost s obzirom da utječe na obaljanje političke funkcije.

“Kada obnašate izvršnu vlast, odgovorni ste i prema građanima i zato oni trebaju znati kakvo je vaše zdravstveno stanje. Nema potrebe skrivati dijagnozu dužnosnika, već treba vrlo jasno reći o čemu je riječ, a ovisno o dijagnozi i procjeni, za neke slučajeve moguće je reći i koliko će dužnosnik izbivati. I sâm sam tako postupio”, rekao je Mirando Mrsić.

 

 

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.