foto: Peakpx

Znate li što su vidjeli liječnici koji su ispitivali vidioce u Međugorju? Jedan je postao svećenik

Autor: Vjera

Talijanski liječnik Primo Martinuzzi jedan je od liječnika koji je vršio ispitivanja na vidiocima u Međugorju u samim počecima.

To je iskustvo toliko jako djelovalo na njega da iako je u to vrijeme bio zaručen i u pripremama za brak, počeo je razmišljati o promjeni svog poziva. Nakon što se dogovorio sa svojom zaručnicom, 1985. godine napustio je svoj liječnički poziv i počeo studirati bogosloviju.

Svećenik je postao 1991. godine: “Međugorje je ušlo u moj život čim sam čuo o ukazanjima. Odmah sam sve povjerovao i prihvatio, te počeo prenositi poruke svećenicima i biskupima koje sam susreo. Svoj svećenički život i rod ne mogu zamisliti bez susreta s Međugorjem.

Dijelim mišljenje nekih teologa i mariologa koji u Međugorju vide ispunjenje Lourdesa i Fatime. Nakon godina kušnje, ratova i trpljenja, uvjeren sam da će biti vrijeme velikoga povratka mnogih rasispnih sinova, prenio je medjugorje-info.

Oni će tražiti posebice nas svećenike i govoriti: Želim upoznati Isusa, treba mi Marija. Upravo je Međugorje pripremilo ovo vrijeme velikog povratka Bogu”, rekao je svećenik Martinuzzi.

Što su uopće rekli znanstvenici koji su pregledavali vidioce? ‘Ovo nije prijevara’>>>više na vjera.hr




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.