fbpx

ZNANOST POTVRĐUJE BIBLIJU?! Mjesto Sodome i Gomore i danas je prekriveno sumporom

Autor: Z. K.

Sodoma i Gomora su živi primjeri istine!

Sodoma i Gomora su dva drevna Biblijska grada koja je Bog sravnao sa zemljom zbog apsolutne bezbožnosti, grijeha, perverzija, orgija, nasilja i poročnog života. Iz ova dva grada spašen je samo Lot koji je bio jedini pravednik i njegove kćeri. Ova Biblijska priča upozorenje je na apsolutnu propast društva koje se dogodi kada se čovjek odrekne Boga, i prepusti grijehu. Primjerice, u današnje vrijeme, grijeh je toliko prevladao da se čovječanstvo samo uništava pa Božja kazna kao u Lotovo vrijeme nije ni potrebna.

Iako se mnogi trude opovrgnuti dokaze, činjenica je da znanstvena istraživanja potvrđuju priču o Sodomi i Gomori. Ovi gradovi nalazili su se pored Mrtvog mora između Izraela i Jordana. No, i danas, 4 tisuće godina nakon toga, mjesto na kojem su bila ova dva grada izgleda spaljeno, a upravo na tom mjestu pronađene su i sumporne kuglice, što nikako nije slučajnost. Znanstvenici su dokazali da je sav kamen pronađen na mjestu Sodome i Gomore u stvari spaljen a pretpostavlja se da je riječ o gradovima koji su zaista izgorjeli pod nevjerojatnim temperaturama. Znanstvenicu su složni da je ovo mjesto jedinstveno na svijetu po svojoj geološkoj teksturi koja odudara od svega ostalog u tom području. Tvrde da su sumporne kuglice, padajući u pravoj oluji stvorile temperaturu od 5000 Celzijusa, a sumpor i danas prekriva cijelo mjesto. Također, geolozi tvrde da je na ostacima zidina Sodome i Gomore jasno vidljivo da se kamen topio i uvijao što nije pronađeno nigdje na svijetu.


Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.