fbpx

Žena molila za supruga na karizmatskom susretu, on u tom trenutku ozdravio u njihovoj kući

Autor: D. B.

Čudesa se događaju i danas, 2000 godina nakon Isusova Uzašašća u Nebo. Duh Sveti čini prekrasne stvari da proslavi ime Sina Božjega. A sve se to događa "onima koji vjeruju". U rubrici Vjera donosimo još jedno predivno svjedočenje da nas još više učvrsti u vjeri. Pišite nam o tome što je Bog učinio u vašim životima, i vaše ćemo svjedočenje rado objaviti.

Anđelka Velić posvjedočila je ozdravljenje svoga supruga koje se dogodilo 2007. godine na duhovnoj obnovi koju je vodio velečasni Dražen Radigović. Jure Velić imao je jako bolove u kralježnici, i hodao je uz pomoć štaka. Liječnici su mu rekli da ne postoji mogućnost potpunog ozdravljenja, ali da bolove mogu smanjiti lijekovima i injekcijama.

Njegova supruga Anđelka otišla je na susret u Lupoglav, čula je da će biti duhovna obnova, i odlučila je ići na nju umjesto supruga jer on nije mogao radi bolova. Tijekom molitve Anđelka je osjetila kako Gospodin dotiče njeno srce, i u tom trenutku u mislima je vidjela Isusa s trnovom krunomu i svoga supruga pored njega. U tom trenutku njezin muž kod kuće je osjetio kako ga Gospodin liječi, i kako svaki kralježak dolazi na svoje mjesto. Uskliknuo je: Hvala ti i slava Isuse! Ti me liječiš! Kada je Anđelka došla kući vidjela je supruga kako sjedi obliven suzama, posvjedočio joj je što se dogodilo.

Nakon toga Anđelka i Jure kleknuli su i izmolili krunicu Božanskog milosrđa u zahvalu za ozdravljenje. Jure prije nije mogao ni sjediti, a sada je cijelu krunicu preklečao.


Štake mu više nisu bile potrebne za hodanje, a svi bolovi su nestali.

Izvor: www.dobripastir.com

Autor:D. B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.