Foto: rawpixsel

Žena iz Njemačke tvrdi da je vidjela veliki znak koji će se pojaviti i u Međugorju

Autor: Z. K.

Kad se Gospa ukazala mladima u Međugorju gotovo nitko im nije vjerovao pa su vidioci odmah na početku od Gospe tražili znak kako bi i sve druge uvjerili da oni zaista vide Gospu. Mnogi im nisu vjerovali, a vidioci su bili žalosni i nestrpljivi pa su svako malo ispitivali Gospiu za znak. Ona im je odgovarala: ‘Strpite se anđeli moji’. S vremenom su prestali postavljati to pitanje. Nekoliko mjeseci nakon, u listopadu 1981. godine Gospa im je rekla: ‘Dragi moji anđeli ne bojte se. Ja ću vam sigurno ostaviti znak. Izvršit ću svoje obećanje i ostaviti vam znak’. Znak je Gospa obećala ostaviti na podbrdu, odnosno na mjestu ukazanja, a prema riječima vidioca taj znak će biti, velik, neuništiv i trajan. Neće biti napravljen ljudskom, nego Božjom rukom i biti će dar svim ljudima kao potvrda da je sve ove godine zaista Gospa bila s nama, prisutna kao naša Majka.

Dolazi kao Dijete u svijetlosti

U njemačkoj župi Sievernich, nalazi se katolička vidjelica Manuela Strack koja se jednom susrela s tadašnjim kardinalom Josefom Ratzingerom (koji je trebao postati papa Benedikt XVI.) i koji joj je pomogao predati tada neke tajne poruke s neba svetom papi Ivanu Pavlu II.

Vidjelica Manuela Starck i Joseph Ratzinger, kardinal

Manuela je, kako svjedoči, imala vizije našeg Gospodina Isusa i Blažene Majke do 2005. godine te je prorekla ruski napad na Ukrajinu. Kasnije su se nastavile poruke Djeteta Isusa znanog kao Praško dijete. Kaže da je prošle godine ovog mjeseca vidjela veliki znak.

“Velika zlatna kugla svjetlosti lebdi nebom,” rekla je, opisujući ono što je vidjela 25. studenog 2022. >>>više na vjera.hr

 

VELIKI ZNAK U MEĐUGORJU ZALJULJAT ĆE SVIJET!  Vidioci upozoravaju: ‘Jao onima koji…’
Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.