fbpx
foto: wikimedia

‘Želim da ovo vidi svaki čovjek s grijehom’: Vizija nakon smrti žene, koja je zaprepastila i Tereziju Avilsku

Autor: Vjera

'Dao Gospodin da ovu strahotu što sam je ja vidjela vide svi oni koji žive u grijehu.'

Što se događa s našim bićem, duhom i tijelom nakon smrti? O tome odlučujemo mi za vrijeme života, iako toga mnogi nisu svjesni.

Živjeti ‘mirno’ u svim blagodatima svijeta s teškim grijesima u srcu i ne osjećajući savjest koja nam progovara i zove nas na pokajanje, nije znak – dobrog puta, nego sotonskog privida, kojemu je svejedno za one duše koje mu pripadaju već i u životu, i po koje nakon smrti on uistinu dolazi.

Sakrament ispovijedi je neviđena milost koju tako jako čovječanstvo zapostavlja iako, često određuje vječnost.


Ovo je jedna od vizija koju je primila sveta Terezija Avilska, naučiteljica Katoličke Crkve a koja to i dokazuje. Vizija je to koja je toliko bila strašna da zaprepastila i svetu Tereziju Avilsku koja je nakon vizije poželjela da je vide svi koji žive u grijehu, kako bi se od straha okrenuli Gospodinu.

“Drugi put vidjeh drugo viđenje koje me je jako zaprepastilo. Bila sam na mjestu gdje je umrla osoba koja je, kako sam saznala, živjela jako loše i to puno godina. Dvije je godine bolovala i čini mi se da se u nekim stvarima popravila. Umrla je bez ispovjedi >>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.