fbpx

ZAŠTO MEDIJI OVO PREŠUĆUJU? U EU parlamentu oduzeto pravo roditeljima na odgoj djece – podržani alati za ‘uništavanje’ Europe!

Autor: Zrinka Kasapić

Podržana radikalna ideologija smrti u Europskom parlamentu.

Pretpostavljamo da većina Hrvata još uvijek nije svjesna da se prave odluke vezane za hrvatski narod više ne donose unutar tehničkih Vlada država članica Europske unije, već unutar Europskog parlamenta na čelu s Europskom komisijom. Ono što se ovih dana događa unutar EU parlamenta je zapravo nevjerojatno, pogotovo ako uzmemo u obzir da su svi mediji svijeta usmjereni isključivo na egzodus Bliskog istoka u Europu, te da velika većina ljudi niti ne primjećuje da se u ovom trenutku donose strateške odluke koje mijenjaju sliku našeg planeta.

Tako je pod velom tajne i misterije, oduzeto pravo roditeljima na odgoj djece. A vi o tome ne znate ništa. Jedina koja je o tome izvijestila je Marijana Petir, hrvatska zastupnica u EU parlamentu na svojim službenim stranicama. No, tko bi posjećivao službene stranice euro parlamentarke u trenutku kada cijeli svijet u neizvjesnosti gleda, hoće li izbjeglice uči na tlo  ove velebne Europe koja u to vrijeme (kad su svi mediji zauzeti) oduzima Europljanima sva prava, pa tako i pravo roditeljima na odgoj djece!

Europski parlament podržao je početkom rujna na plenarnoj sjednici u Strasbourgu Izvješće o osnaživanju djevojčica obrazovanjem u EU koje prisilnim uvođenjem kontroverznih sadržaja u nastavne programe ima za cilj u potpunosti promijeniti sliku obitelji i društva.


Izvješće Ferrara, podržano od strane Europskog parlamenta je skandalozno jer pod  pod krinkom “temeljnih ljudskih prava, proizvodi cijeli niz alarmantnih  stajališta, izrazito kontroverznih za sve građane Europe.

U izvješću se tako pozivaju zemlje članice, na uvođenje suvremenih kontraceptiva kao i spolnog odgoja (koji promovira i radiklane kontraceptive poput abortusa) u škole.  Također,  nameće se državama članicama da ozakone kohabitaciju, registrirano partnerstvo ili brak kao dio “temeljnih prava LGBTI osoba”. U izvješću se pozivaju zemlje članice da vrše strogi nadzor te da uvedu kazne za javne i državne službenike koji vrijeđaju LGBTI osobe u javnosti, čime se stvaraju posebne privilegije za skupine s moralno upitnim seksualnim ponašanjem koje između ostalog ima katastrofalne zdravstvene posljedice. Putem ovih izviješća koje su podržali europarlamentarci djeci se nameće prisilna radikalna rodna ideologija te se zahtijeva da ona uđe u školske kurikulume. Od djece se nasilno traži odbacivanje svih rodnih razlika nazivajući ih stereotipima umjesto prihvaćanja činjenice da je mama, mama a tata, tata, te da se dva spola biološki razlikuju jedan od drugoga.

Nameće se promicanje uvrnutih seksualnosti, koja djeci moraju postati ‘normalna’, također nameće se vid dječje seksualnosti koja je posebno strašna, jer isto izvješće s druge strane promiče kontracepciju, abortus i slične naprave za ‘uništavanje’ europskog ljudstva! O svemu tome roditelji nemaju pravo glasa, i to je ono što je zastrašujuće.

Marijana Petir Europskom parlamentu jasno je dala do znanja da ovdje nije riječ riječ o ‘ljudskim’ pravima, već o žestokoj indoktrinaciji eu naroda u smjeru apsolutnog kaosa.

“Ovakve ideologije trebale su ostati u nekim prošlim vremenima, a socijalisti su nam ih danas ponovno nametnuli. Najgore od svega je što su to učinili pod krinkom zaštite prava djece. Ovo izvješće roditeljima oduzima pravo na odgoj vlastite djece, a državama članicama da same utvrđuju svoje nastavne programe. Stoga se s pravom pitamo što je sljedeće, a moramo se i svi zapitati poznaju li uopće zastupnici u Europskom parlamentu stavove i vrijednosti svojih birača. Glasovala sam protiv ovog izvješća jer se ono protivi Europi u kakvu vjerujem. I dalje ću se zalagati za Europu u kojoj mora biti mjesta za istinske ljudske vrijednosti, rekla je Marijana Petir, no bez velikog odjeka jer su ova izvješća podržana od strane velikog broja zastupnika.

Kontracepcija u školama, abortus kao pravo, LGBT promocija, promocija rane seksualnosti – sve su to alati sadržani u gore navedenim izvješćima, a svi oni pridonose uništavanju nataliteta država članica koji je ionako na samom rubu propasti. Isto tako, svi ti alati nedvojbeno su u sukobu s kršćanskim vrijednostima koje su temelj svih europskih naroda, htjeli oni to priznati ili ne. Čini se da ipak netko ima ideju kako Europu uništiti do temelja, i to više nije misterij, već jasna istina!
Autor:Zrinka Kasapić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.