FOTO: Guliver Image, PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxONLY

Zapanjujuća su ozdravljenja po zagovoru Padre Pija diljem svijeta: Onome koji moli ništa nije nemoguće

Autor: Vjera

Na blagdan Padre Pija odlučite se moliti za ono što se čini nemoguće

Kad se Padre Pio spomene prvo što vam padne na pamet su nebrojena čuda i ozdravljenja, a koje Padre Pio sije diljem svijeta, kako za života tako i sada iz prisutnosti Gospodina.

No, ono što nekako zaboravljamo je činjenica da silna čudesa nisu plod  neke magije, već žarke, duboke, neprestane molitve koja prodire u nebesa i čini ono što je Gospodin i obećao činiti onima koji traže. Na blagdan sv. Padre Pija koji slavimo 23. rujna donosimo samo neka svjedočanstva koja svjedoče o tome da – onome koji moli, baš ništa nije nemoguće.

Izliječen u snu
Nakon deset godina patnje, u prosincu 1983. započeo sam devetnicu Padre Piju. U veljači mi se stanje pogoršalo. Gležnjevi su mi natekli, a bolovi su bili nepodnošljivi. 10. veljače ozdravio sam u snu. Bio sam u prekrasnoj kapelici i došao mi je Padre Pio. Rekao mi je da sjednem, a zatim mi je dodirnuo natečene gležnjeve. Dodirnuo mi je leđa, a zatim rekao: “Ustani i hodaj. Izliječeni ste.” Odmah sam se probudio iz kreveta i hodao sam bez ikakve boli u tijelu. Tog sam jutra bio na misi kako bih zahvalio našem Gospodinu. Bol se vratila, ali samo na trenutak jer je ubrzo nešto poput tople ruke dotaklo moja leđa i uklonilo moju bol. Nikad više nisam osjetio tu bol.
– Gregory William Collins

Utjeha po zagovoru Padre Pija

Prošle sam godine vrlo tragično izgubila sina jedinca. Bila sam jako zabrinut je li moj sin sretan u svom novom stanu. Svakodnevno sam se vjerno molila Padre Piju za neki znak od svog sina. Jedne noći moj sin mi je došao u snu i rekao mi da je Bog vrlo pravedan i da je on, moj sin, sretniji nego što je ikada bio na zemlji. Osjećam da je ovo bilo više od sna.
– M. Feeney

Liječenje od raka

Zamoljeni smo da molimo devetnicu Padre Piju za 13-godišnjeg dječaka koji je umirao od progresivnog malignog raka u donjem dijelu trbuha. Bolesno dijete, Michael Andrews, imalo je tumor veličine bejzbolske lopte na lijevoj strani zdjelici i mogao se jasno vidjeti i opipati kao velika oteklina. Jedne noći, Michaelova majka ga je čula kako viče i vrišti od boli. Pojurila je u njegovu sobu, ali kad je stigla, zatekla ga je kako čvrsto spava. Bila je zbunjena. >>>više na vjera.hr




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.