foto: snimka zaslona/CBN video

Vojnik Hezbollaha svjedoči da je imao ukazanje Isusa Krista: Primio ga je za ruku i rekao…

Autor: Z. K.

Početkom listopada čovjek po imenu Afshin Javid bio je u posjetu Izraelu sa svojom službom i suprugom. Ali kao i milijuni drugih, našao se usred rata kada je Hamas 7. listopada započeo krvavi napad.

Kao bivšem borcu Hezbollaha, ni samom Afshinu nasilje nije strano. Sjeo je sa novinarima CBN News  i ispričao nevjerojatnu priču.


MUSLIMANKA IZ SARAJEVA VIDJELA ISUSA: Došao mi je s ranama na nogama i rekao….

Isus od krvi i mesa stao je pred njega

“Bio sam na putu za Sjedinjene Države kako bih preobratio kršćane na islam, a imao sam 30 ilegalnih putovnica u to vrijeme. Uhićen sam i stavljen u zatvor u Maleziji. Bio sam predani musliman koji ne samo da je klanjao molitve, nego sam čitao Kuran svakih deset dana od korice do korice. Bio sam vrlo predan islamu u zatvoru,” rekao je Javid.

“Jednog dana, dok sam se molio, preda mnom se pojavi čovjek – normalne veličine, ali njegovo biće blista poput svjetlosti. Ovo svjetlo nije normalno svjetlo. Ovo svjetlo je u sebi nosilo identitet. A ja sam odmah znao da je on svet i odmah sam znao da – ja nisam.

Iako sam klanjao toliko namaza, iako sam toliko postio i čitao Kuran i dobrovoljno sam radio na postavljanju minama ili sam sudjelovao u vješanju ljudi pokušavajući zadovoljiti Allaha, znao sam, iako sam se držao svih pravila i propisa islama, znao sam da nisam pravedan i nisam svet i znao sam da je jedina pravedna stvar za njega koji je svet, da me ubije”, prisjetio se.

“Ali nisam želio umrijeti. Pa sam otrčao u kut sobe, doslovno držao glavu u rukama i samo vikao: ‘Oprosti mi, oprosti mi, oprosti mi'”, rekao je Javid.

“I nisam mislio da će mi oprostiti jer je pravedan. Ipak, osjetio sam dodir na lijevoj ruci, a on mi je rekao: ‘Opraštam ti’.’
I osjetio sam kako je težina jednostavno pala s mene. I znao sam da mi je oprošteno, ali ne znam kako. I bio sam zbunjen.

Radikalni musliman imao viziju Isusa: Rekao mi je da dolazi uskoro!

‘Ja sam…’

Rekao sam, u redu, ali ne razumijem. Samo Bog može oprostiti, a ti si mi upravo oprostio. Ti ako si Bog, drugačiji si Bog od onoga o kojem sam učio. Ovo nije Allah. Pa ko si ti da mi opraštaš? A on reče....više na vjera.hr

 
NEMA STRAHA: Islam se raspada – Isus naveo 15 milijuna muslimana da se vrate Njemu!

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.