wikipedia

ZATO GA PREZIRU: I Predsjednik Brazila šokirao elitu svijeta! Katolici na nogama, mediji šute!

Autor: Z.P.

Ovo je ludilo, Bog podiže svoje narode!

Prekrasno je zapravo vidjeti da u tamama svjetskih sila izlaze neka nova lica koja su svjesna onog najvažnijeg kod vladanja, a to je da im je Vlast dana od Boga te da će jednom svi vladari odgovarati za ono što su činili narodima koji su im povjereni.

Nakon što je Salvini, potpredsjednik Italije posvetio Italiju Bezgrešnom Srcu Marijinom, 18. svibnja, nekoliko dana kasnije, 21. svibnja to je učinio  na nevjerojatan način i predsjednik Brazila, Jair Bolsonaro te podigao svoju naciju na noge.

Učinio je to u predsjedničkoj palači tradicionalnim latinskim obredom Svete Mise koju je predvodio apostolski administrator don Fernando Areas Rifain.

Nakon posvete Bolsonaro je tvitao svom narodu: Spoznat ćete istinu, i istina će vas osloboditi! Nakon čega je duhovno podigao cijeli Brazil i naravno zadobio velike osude svijeta, kako to već ide.

Naime, Bolsonara, kao i sve druge političare koji u ovim vremenima služe Bogu i narodu i koji se usude tako snažno svjedočiti katoličku vjeru, zapadne elite preziru te ih nazivaju radikalima, fašistima, diktatorima itd. po već poznatoj špranci.

Veliku pomoć kod ove čudesne posvete svog naroda Bezgrešnom Srcu Marijinu imao je od Marijanske kongregacije i par laika, između ostalog i jedne hrabre odvjetnice Cris Tonnietto koja je u Brazilu postala poznata po javnom odupiranju sramoćenja Katoličke Crkve u Brazilu i koja svaki svoj twit završava riječima: Živio Krist Kralj.

Samo napomena, to su iste one riječi zbog kojih je naša, hrvatska službenica Gospodnja, Marica Stanković 1947. godine uhićena nakon što je to hrabro uzviknula u sudnici, zbog čeka je dobila pet godina robije u Požegi.




Čini se kao da brojne hrvatske Marice i dalje streme na robiji dok naše demonkršćanske vlasti hrvatski narod izručuju, svima ali ne Bogu.

Podsjetimo prošlih je godina i Poljska ustoličila Isusa za Kralja Poljske pred tisućama svojih ljudi,. Sad je to učinila, Italija, Brazil,  a mediji o svemu sablasno šute, iako je riječ o velikim duhovnim stvarima ovog vremena. U opipljivoj krizi Crkve, Bog itekako djeluje i podiže svoje narode koji ispisuju novu povijest! Hrvatska čekamo te!

>>SLIJEDIMO IH: Poljaci ustoličili Isusa Krista za kralja Poljske!




>>>Matteo Salvini posvetio Italiju Bezgrešnom Srcu Marijinom

Autor:Z.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.