UZNEMIRUJUĆE, POGLEDAJTE ‘Demonska akcija prikazana pred djecom, roditelje izbacili…!’

Autor: Vjera

Zastrašujuće snimke iz javne knjižnice sablažnjavaju roditelje i djecu

Javna knjižnica u državi Washington bila je platforma drag nastupa u sklopu proslave ponosa osmišljene za djecu i mlade. Nastupala je transrodna osoba koja u jednom trenutku na sva četiri vrišti te ispušta zastrašujuće zvukove. Neki od roditelja, kao i mediji istaknuli su da je prikazan show vrlo sličan demonskoj reakciji, odnosno da je riječ o demonskom kanaliziranju kroz ovu osobu.

‘Ovako vam izgleda opsjednuće demonima. (Pogledajte do kraja) Znam da mnogi ne vjeruju u duhovno carstvo, ali ako pogledate ovo vidjet ćete da je to to. Na sve četri. Reži. Na teen prideu u javnoj knjižnici, napisala je Kealey Triller roditelj i aktivist protiv nametanja transrodne idologije djeci kroz obrazovanje i objavila video nastupa koji je ako ništa drugo posve zastrašujuć jer prikazuje mladu mušku osobu, obučenu u žensku odjeću kako se previja i reži, poput nekog bića iz pakla. A sve to u svrhu nekog obrazovanja.


Parada ponosa za mlade od mladih, oglas je javno objavljen na stranicama javne knjižnice u Rentonu koji je poslužio i kao sigurna seks prezentacija uz show. Pa su se tako uz ‘garantiranu zabavu’ djeci nudile i reklame te poklon bonovi za steznike koje djevojčice stavljaju na prsa da bi svoje tijelo učinili više muškim, letci koji promoviraju lijek koji smanjuje mogućnost zaraze HIV-om, kondomi s okusom kao i lubrikanti, a najstrašnije od svega je to, što su roditelji koji su došli u pratnji svoje djece zamoljeni da napuste zgradu, a navodno je intervenirala i policija, objavila je Kaeley Triller.

Također, objavila je i sljedeći video, druge scenske točke, uz napomenu: Prozivati ove ljude na snimkama i govoriti da su frikovi, to neće pomoći. Oni su izgubljene duše i to je tužno. Oni ne trebaju više mržnje. Ali oni moraju znati da je nedopustivo normalizirati svoje probleme preko naše djece.

Autor:Vjera
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.