ŠTO KUKATE? Svaka Vlast dana nam je od Boga, osim kad se Boga odreknemo!

Autor: Elvis Duspara

Elvis Duspara, kršćanski pisac i publicist održao je predavanje na temu demokracije i tamo došao do zaključka - imamo Vlast kakvu kao narod zasužujemo!

Na šestnaestoj “Književnoj večeri četvrtkom” Hrvatskoga književnoga društva Sv. Jeronima 27. travnja kršćanski pisac Elvis Duspara održao je predavanje “Je li demokracija najbolje društveno uređenje?”
– Svaka vlast je od Boga! Onda dođe Zmija i kaže: “Bit ćete bogovi!”. Ljudi poslušaju Zmiju, odbace Boga i napišu Ustav u koji stave: “Vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu…”.
– Eto, sad mi određujemo tko će biti na vlasti. – misli narod koji se odrekao Boga.
Samo, i dalje je svaka vlast od Boga, a narod ima onakvu vlast kakvu zaslužuje. I kuka?! Pa, što kuka? Ako se narod odrekne Boga onda ima i bezbožničku vlast, kaže Duspara a cijelo predavanje poslušajte u nastavku:

Autor:Elvis Duspara
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.