PROROČANSTVO O TRUMPU ZALUDILO AMERIKU: ‘Njega je Bog poslao da nas spasi’

Autor: Vjera

Kršćanin koji tvrdi da mu je Bog rekao da je On izabrao Trumpa...

Konzervativni američki kršćani smatraju da je Trumpova pobjeda na predsjedničkim izborima bila Božje djelo.

Jedan od njih je i milijarder Mark Taylor koji tvrdi da mu je 2011. godine, dok je gledao televiziju, Bog poručio da će Trump biti američki predsjednik te da će upravo on biti taj koji će obnoviti američke moralne vrijednost.

O onome što mu je Bog poručio napisao je i knjigu naziva ”Trumpova proročanstva: Zadivljujuća istinita priča o čovjeku koji je vidio sutra… i što on kaže da će se dogoditi sljedeće”, a nedugo nakon toga i snimio igrani film.

Film ”Trumpovo proročanstvo” se u 1.200 američkih kina počeo prikazivati 2. listopada, a ulaznice su u svim kinodvoranama diljem zemlje bile gotovo rasprodane, piše novizivot.net.

“Duh Božji mi je rekao: ‘Ja sam odabrao ovog čovjeka, Donalda Trumpa, za vremena poput ovih. Kao što je Benjamin Netanyahu za Izrael, tako će ovaj čovjek biti za SAD”, rekao je poslije Taylor.




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.