wikipedia

Predsjednik Brazila uznemirio svijet: ‘BILO JE DOSTA, BOG JE IZNAD SVEGA!’

Autor: Vjera

U predizbornoj kampanji probudio je toliku mržnju kod fanatične ljevice da su ga pokušali ubiti!

Početkom siječnja u Brazilu je dužnost predsjednika prihvatio Jair Bolsonaro, gorljivi pro- life političar koji je najavio promjene koje su opasno uznemirile svijet. Otvoreno je najavio borbu sa silama Novog svjetskog poretka, ali ne sam, nego s Bogom.

Kazao je da će voditi zemlju po judeo-kršćanskom načelu, da će braniti obitelj i otvoriti rat protiv rodne ideologije i tzv. političke korektnosti.

‘Brazil će biti zemlja ponovno slobodna od lanaca ideologije’, kazao je dodajući da je Brazil zemlja u kojoj će opet Bog biti iznad svega. U svom govoru novi predsjednik zahvalio je Bogu jer mu je nedavno spasio život.

Naime, Bolsonaro je već u predsjedničkoj kampanji izazvao takvu gorčinu i mržnju protivnika da su mu pokušali oduzeti život. Bolsonaro je izboden nožem u predizbornoj kampanji, a napala ga je fanatična ljevica, tako da je preživio samo Božjom pomoći. Očito Bog ima plan. Slava Mu.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.