Predsjednički kandidat tvrdi da ga je Kolinda pokrala! ‘Služi antikristu, krade, a katolički mediji je promoviraju!’

Autor: Vjera

Jedini kandidat koji bi Ustavom zabranio abortus, ali i psovanje Boga!

“Iako promovira protubožji namjerni abortus, pod izgovorom izmišljenog tzv. prava žena na pobačaj, svjetski projekt koji financiraju internacionalisti-bankari i njihovi liberalni mediji, katolički mediji u Hrvatskoj promoviraju Kolindu Grabar Kitarović kao najbolju opciju za položaj #PRH i čim nešto predloži na tragu interesa ili politike Crkve, kao npr. vraćanje neradne nedjelje, odmah je promoviraju kao da je u pitanju ‘mesija’. Činjenica što je prijedlog o vraćanju neradne nedjelje ukrala (od kandidata Gorana Jurišića) i da je krasti grijeh, takve medije ne zanima, jer ih istina ne zanima, ali Bog je istina.

Kad se uzme u obzir, da katolički mediji ne prozivaju KGK imenom i prezimenom zato što se zalaže za abortus, govori da i jedni i drugi služe NWO-novom svjetskom poredku antikrista! Činjenica da katolički mediji cenzuriraju kandidata Gorana Jurišića koji se zalaže za pravo na život od začeća do rođenja, trebala bi zanimati vjernike, da se počnu pitati za koga katolički mediji rade?

U komunizmu su cenzurirani katolički mediji ili uništavani, a u globalizmu katolički mediji cenzuriraju antikomuniste. Pametnom dosta!” obavijestio je javnost preko društvenih mreža predsjednički kandidat Goran Jurišić , čiji predizborni program zaista odudara od svih predloženih, a koji mediji uistinu ne spominju.

Goran Jurišić koji također skuplja potpise za kandidaturu profesor je i povjesničar, autor tri knjige ‘WWII Povijesna istina bez cenzure’, ‘Hrvatska i hrvatski narod u ratu za nezavisnost i opstanak 1991.’ i ‘Unser Kampf’, napisane na njemačkom jeziku.

Njegov program govori mnogo, a možemo samo reći da je riječ o čovjeku itekako svjesnom okupacije hrvatske domovine i to ne u isključivo teritorijalnom smislu, nego i onom duhovnom koje je, kako učestalo napominje,  pogubno po hrvatski narod u cijelosti i zbog čega bi se hrvatski narod mogao suočiti s uništenjem, ako se nešto ne promijeni.

Tako je Jurišić zapravo uistinu jedini kadnidat koji predlaže, ne samo zaštitu života od začeća do prirodne smrti i to Ustavom, nego bi zakonom zabranio psovanje Boga, Stvoritelja, svjestan duhovnog prokletstva koje se po tom grijehu svaljuje na naš narod.

Ono po čemu njegov program iskače od mnogih domoljubnih jest i svjesnost potrebe za duhovnom obnovom hrvatskog naroda. Bez obraćenja nema boljitka bez obzira na to tko dođe na vlast.




Naime, Jurišiću je upravo to prva stavka njegova programa.

I iako je vrlo vjerojatno da ovom čovjeku zbog njegovih jasnih kršćanskih svjetonazora, prostor u masovnim medijima neće biti tako lako otvoren, dobro je svrnuti pogled na alternativu, koja očito postoji, samo nam prečesto ne dopuštaju da je vidimo.




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.