OVO NE SMIJETE ZNATI: Samo u Francuskoj 2 milijuna radikalnih muslimana!

Autor: Z. K.

Svaki treći musliman je radikalan i kao takav opasnost po ljude drugih religija!

Sve se odvija po planu bjelosvjetske elite. Baš sve na što smo godinama upozoravali. Zvijer se propela. Sa svih strana udara kršćane, udara Isusa. Pored svih zločina najpopularnije ‘religije mira’ kršćani ostaju krivi čak i za napade u  koje su počinili muslimani (Orlando)’. To je ta medijima instrumentalizirana ‘kršćanska mržnja’ koju nam stalno predbacuju iako se zaista nitko ne može sjetiti da je kršćanin iz vjerskog uvjerenja nekoga mučio, zapalio, ubio, odsjekao mu glavu, u 21 stoljeću. Iako kršćani nemaju nikakve veze s mržnjom već samo s demokratskom borbom za nerođene, i protiv grijeha, uništenja tradicionalne obitelji, za molitvu i žrtvu, kršćani su uvijek krivi, a prema najnovijem izvještaju oni su progonjeni na tlu Europe. Naime diskriminacija kršćana na vjerskim i etičkim osnovama povećana je diljem europskog kontinenta. Jedan od razloga za to su i monstruozni napada na kršćanske izbjeglice u azilima koje čine muslimani koji se pripremaju na ‘integraciju’ s kršćanima.

– Jedan od tri muslimana u Francuskoj je radikalan – zaključak je to IFOP istraživanja koje je u utorak objavio Le Journal du dimanche. Dakle,  tom računicom samo na prostoru Francuska djeluje između dva i tri milijuna “radikalnih muslimana”.

 U Francuskoj žive, ​​a potom i u Njemačkoj, najveće islamske zajednice na Zapadu.Točan broj muslimana uopće nije poznat, jer država ne obnavlja popis vjernika. Popis je ukinut u svjetlu masovnih imigracija kako bi – kako kritičari tvrde, suzbili sve moguće podjele u društvu.  Iz tog razloga, postoje  samo različite procjene. Islamske organizacije tako spominju 6-9 milijuna muslimana u Francuskoj. Vlade i političari imaju tendenciju umanjivati taj broj, pa je taj broj u nekom konsenzusu smanjen na oko 4-5 milijuna muslimana., i na tom broju se zasnivalo gore navedeno istraživanje.

Stoga, vrlo je moguće da radikala na prostoru samo jedne države i ima koji milijun više od navedenog. Također studija otkriva kako je trend radikalizacije muslimana posebno u porastu kod mlađih generacija. Prosječna starost radikala je 35 godina pa iz toga izlazi pouka: ‘Što mlađi, to radikalniji’, što nas opet poziva na oprez s obzirom na to da postoji velika mogućnost radikalizacije koja tek počinje u obiteljima mladih. Također autori naglašavaju da je dvije trećine muslimana ipak uspješno integrirano međutim ova jedna trećina radikalnih su sasvim dovoljan znak za uzbunu, jer biti radikalni musliman znači – biti Allahov osvajač nevjerničkog teritorija, što dakako rezultira i ne samo terorizmom, već i brojnim zločinima na prostoru ne samo Francuske već i cijele Europe, što je činjenica koje Vlati Europe uporno ignoriraju. Zašto?

Naime, od samog početka masovnih migracija koje su javnosti propagandno predstavljene kao ‘izbjeglice’, mnogi su upozoravali ma mlade muškarce u najboljim godinama koji čine 90 posto izbjegličke populacije, no svi koji su upozoravali na kraju su etiketirani kao – širitelji ‘govora mržnje’, što nam samo daje za pravo pomisliti da je nekima zaista u cilju rasturiti ‘duh’ Europe i promjeniti sliku svijeta i kršćanskog društva koje više nije sigurno, bar ne na prostoru nekada kršćanske Europe!

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.