NA BOŽIĆ, UMJESTO ISUSA Profesor organizira klanjanje Sotoni za djecu!

Autor: Vjera

U suradnji s gradskim vlastima...

Osnovnoškolski učitelj iz Floride izazvao je bijes u lokalnoj kršćanskoj zajednici kada je otkrio planove za postavljanje pentagrama u parku kako bi ohrabrio djecu da se za vrijeme Božića klanjaju Sotoni. Lokalni pastor je rekao da će ga uništiti čekićem za beton, javlja Christian Today.

Preston Smith, učitelj umjetnosti u osnovnoj školi Boca Raton koji uči djecu od 12-14 godina, planirao je postaviti ogroman metalni pentagram u lokalnom parku, Sanborn Square, prema WND-u. Pentagram će biti upotpunjen rečenicama: ‘U Sotonu vjerujemo’, ‘Neka se djeca klanjaju Sotoni’ i ‘Jedna nacija pod Antikristom’.

Lokalni pastor, Mark Boykin iz All Nations crkve u Boca Ratonu, rekao je WPEC-TV- u da je Smith priredio dobrodošlicu Sotoni.

Dodao je: „Mislim da je to užasno. Mislim da je to uvreda našem gradu… to je zlo, to je srž zla. Preuzet ću odgovornost za uništenje tog znaka.“

Gradonačelnica Susan Haynie, rekla je da smatra da je znak iznimno uvredljiv, ali je viječe izabralo da će poštovati slobodu govora te neće zabraniti taj znak.

Prošlog prosinca napravio je slično demonsku egzibiciju pokraj tradicionalnih Nativity izložbi u parku. Smith je branio svoje postupke govoreći da nikada nije htio ‘preobratiti’ svoje učenike.

„Učenici imaju zanimljivu sposobnost da budu više tolerantni, da poštuju i da boljegledaju na raznolikost nego većina odraslih. Dogovor je da moje izložbe sa mnom ne raspravljaju na nastavi“, rekao je u izjavi za WPTV.

’Neka se djeca poklone Sotoni’ naziv je zastrašujuće izložbe namjenjene djeci koja još nisu sposobna razviti kritičko mišljenje, a koja će se održati za Božić, prenosi novizivot.

ŠOK! MOLITE LJUDI: Sotonizam postaje predmet u školama! Djeca će učiti kako se klanjati vragu!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.