flickr

MEDIJI SAKRILI TRUMPOV GOVOR U UN-u! Brutalne riječi globalistima: ‘Uz Božju pomoć, srušit ćemo…’

Autor: Vjera

Pročitajte nevjerojatne riječi globalistima koje su u velikoj mjeri u svijetu prešućene!

– Budućnost ne pripada globalistima. Budućnost pripada rodoljubima. Budućnost pripada suverenim i neovisnim narodima koji štite svoje građane, poštuju svoje susjede i poštuju razlike zbog kojih je svaka država posebna i jedinstvena”, riječi su kojima je Donald Trump zaključio svoj  vizionarski govor u UN-u kojeg su mainstream mediji su posve izignorirali, jer ono što je rekao nikako ne odgovara tim istim globalistima kao i slici koju žele stvoriti o njemu.

Trump je artikulirao viziju onih koji su ga izabrali, govoreći o nacionalizmu, globalizmu i socijalizmu, pobačaju, vjerskim progonima, a mi vam donosimo dijelove tog veličanstvenog govora.

“Danas imam poruku za aktiviste otvorenih granica koji se sakrivaju iza retorike o socijalnoj pravdi: Vaše politike nisu pravedne, vaše su politike okrutne i zle … Osnažujete kriminalne organizacije koje uzimaju za taoce nevine muškarce, žene i djecu. Svoj lažni osjećaj vrline stavljate pred živote i dobrobit bezbrojnih nevinih ljudi. Kada potkopavate sigurnost na granici, potkopavate ljudska prava i ljudsko dostojanstvo.

“Jedan od najozbiljnijih izazova s ​​kojim su naše zemlje suočene je socijalizam. To je uništavač nacija i razarač društava. Događaji u Venezueli sve nas podsjećaju da socijalizam i komunizam nisu za pravdu. Ne radi se o jednakosti. Ne radi se o pomaganju siromašnima. I sigurno se ne radi o ​​dobrobiti nacije. Socijalizam i komunizam samo su jedno, moć za vladajuću klasu.

Danas ponavljam poruku svijetu koju sam već prenio kod kuće. Amerika nikada neće biti socijalistička zemlja. U prošlom stoljeću socijalizam i komunizam ubili su 100 milijuna ljudi. Na žalost, kako vidimo u Venezueli, broj mrtvih i dalje raste.

U Sjedinjenim Državama moja je administracija jasno dala do znanja društvenim mrežama da ćemo zaštititi slobodu govora. Slobodno društvo ne može dopustiti divovima društvenih medija da utišaju glasove ljudi, a slobodni ljudi nikada ne smiju biti natjerani na šutnju, trpjeti prisilu, zanemarivanje, ili biti ucijenjeni da svoje susjede stavljaju na crnu listu.

U našim društvima uzdižemo ulogu žena. Nacije koje osnažuju žene mnogo su bogatije, sigurnije i mnogo stabilnije. Stoga je od vitalnog značaja ne samo za boljitak nacije, već je od vitalne važnosti i za njenu nacionalnu sigurnost, da podrže ekonomski razvoj žena.




Jučer sam također imao zadovoljstvo biti domaćinom rasprave o čeličnom američkom opredjeljenju: zaštiti vjerskih sloboda i vjerskih vođa. Širom svijeta ovo je temeljno pravo pod prijetnjom. Teško je povjerovati, ali 80 posto svjetske populacije živi u zemljama gdje su vjerske slobode u značajnoj opasnosti ili su potpuno zabranjene. Mi Amerikanci se nikada nećemo umoriti u svom nastojanju da branimo i promoviramo slobodu vjeroispovijesti i religije. Želimo i podržavamo vjersku slobodu za sve.

Amerikanci se također nikada neće umoriti u obrani nevinog života. Svjesni smo da su mnogi projekti Ujedinjenih naroda pokušali uspostaviti globalno pravo na pobačaj financiran od strane poreznih obveznika, na zahtjev, sve do trenutka poroda. To uopće nije posao globalnih birokrata, napadati suverenitet nacija koje žele zaštititi nevine živote. Poput mnogih današnjih naroda, i mi u Americi vjerujemo da je svako dijete – rođeno i nerođeno – Božji sveti dar.

Temeljna prava i vrijednosti koje Amerika danas brani upisana su u osnivačke dokumente Amerike. Osnivači naše države razumjeli su da će uvijek postojati oni koji vjeruju da imaju pravo na moć i kontrolu nad drugima. Tiranija napreduje pod mnogim imenima i mnogim teorijama, ali uvijek se svodi na želju za dominacijom. Štiti ne interese mnogih, već privilegiju nekolicine.




Naši Osnivači dali su nam sustav dizajniran da obuzda taj opasni impuls. Odlučili su povjeriti američku vlast onima koji najviše ulažu u sudbinu naše nacije: ponosnom i žestoko neovisnom narodu.

Istinsko dobro jednog naroda mogu slijediti samo oni koji ga vole: građani koji su ukorijenjeni u njegovoj povijesti, koji su odnjegovani na njegovoj kulturi, privrženi vrijednostima, privrženi svom narodu i koji znaju da je na njima graditi ili izgubiti budućnost. Patrioti naciju i njenu sudbinu vide na način na koji nitko drugi ne može.”

Ljubav prema svom narodu čini svijet boljim za sve narode. Dakle, svim prisutnim vođama poručujem, danas nam se pridružite u najpotpunijoj misiji koju bi jedna osoba mogla imati. Najveći doprinos koji bilo tko može učiniti – uzdignuti svoj narod, njegovati kulturu, poštovati svoju povijest, cijenite svoje građane. Učinite svoje zemlje jakim, prosperitetnim i pravednim. Poštujte dostojanstvo svog naroda i ništa neće biti izvan vašeg dosega.

Uz Božju pomoć, zajedno ćemo srušiti neprijatelje slobode i nadvladati ugnjetače dostojanstva. Postavljat ćemo nove životne standarde i dostići nove visine ljudskih dostignuća. Otkrivat ćemo stare istine, razotkriti stare misterije i napraviti uzbudljive nove iskorake. I pronaći ljepše prijateljstvo i više sklada među narodima.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.