fbpx
Foto: Marin Miletić, Facebook

KRŠĆANI ĆE ZDRMATI HRVATSKU Vjeroučitelj ušao u sabor, a obratio mu se sveti Padre Pio

Autor: Vjera

Gorljiva vjera i hraborst su nagrađeni!

Izbori su iza nas, a unatoč pobjedi HDZ-a, neka nova vatra stupa na scenu. To su kršćani u punom smislu te riječi. Gorljivi, karizmatični,  jasni  svakako će uzdrmati hrvatska srca i Sabor u naredne četiri godine. Među njima je i svakako najistaknutiji poznati riječki vjeroučitelj Marin Miletić kojemu je Bog promijenio život, a koji je onda dopustio Bogu da mijenja sve oko njega. Omiljen među mladim Riječanima, Miletić je pokazao kako se diše Gospodin, kako se živi. Osmijeh, sloboda, strpljivost i vatrena, gorljiva i nepokolebljiva vjera doveli su ovog vjeroučitelja iz školskih do saborskih klupa i to u trenutku života koji, primjećujemo, a gledajući očima svijeta nikako nije lak. Naime, Miletić je u posljednjem gostovanju u Nu2 u ožujku rekao kako je njegovoj ljubljenoj supruzi otkriven zloćudni tumor na mozgu. I u tim trenucima on daje otkaz u školi i kreće s Gospodinom u kampanju života. Zaista, za ovo treba hrabrosti. Tu hrabrost Gospodin je nagradio uspjehom, a čvrsto vjerujemo da će po molitvama i prvenstveno vjeri i snazi ovog čovjeka Bog se proslaviti i u životu te bolesti njegove supruge. Molimo zajedno, molimo jako!

Donosimo vam samo jedno u nizu svjedočanstava ovog vjeroučitelja a to je njegov osobni susret s Padre Piom, mističnim svecem koje nam pokazuje puno toga, a ponajviše Boga koji mijenja sve, do najmanje sitnice samo ako mu to dopustimo. Naravno, i humor našeg Boga, zbog čega  i je ovaj video izazvao velike reakcije.

Naime, u molitvi pred svecem začuo je svečev glas koji ga je nekoliko puta upitao:

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.