JACQUES POKORIO IZRAEL, POGLEDAJTE ŠTO JE UČINIO: Svi u Izraelu pričaju o Hrvatima

Autor: Vjera

Čudni su putevi Gospodnji... Hvala Mu, napisao je Houdek

Uoči nastupa hrvatskog predstavnika na Eurosongu, Roka Blaževića u četvrtak u drugoj polufinalnoj večeri, njegov mentor Jacques otpjevao je biblijsku pjesmu na hebrejskom koja je zaludila Izraelce. Sav je fokus sada na Hrvatima, a Houdek moli i zahvalje Bogu jer kako kaže, ovakve se stvari njemu inače ne događaju.

Pročitajte njegov status s društvene mreže u cijelosti i pogledajte video izraelskih vijesti:

Dobra večer… kako ovo opisati? Ne znam… Eto, a samo sam, prilikom druženja koje su za nas organizirali Veleposlanstvo RH u Tel Avivu i Hrvatska Turistička Zajednica otpjevao jednu prelijepu, biblijsku pjesmu – KATONTI, u čast domaćinima, na hebrejskom… A preko noći ta snimka je postala viralni hit u Izraelu!!!??? I to sam nastupio kao dodatak, kao predizvođač da “popunimo” program i da najavim Roka, plesače Endija i Diega i ostatak delegacije… ljudi su snimku podijelili u nekom suludo nevjerojatnom broju, mediji su to pokupili, povezali s “My friend” iz 2017. (Eurosong je ovdje u Izraelu ogromna stvar), i eto – otelo se kontroli do te mjere da već dva dana sa svih strana stižu upiti oko “Katonti my friend singera”… A ja, najiskrenije, želim da sav fokus bude na Roku i na pjesmi The dream! Jer, TO nam je sada najvažnije!!! Zahvalan sam, naravno, ali iznenađen jer se ovakve stvari meni inače ne dešavaju, nisam to ni najmanje očekivao… Iskoristiti ćemo to, na način da dodatno i maksimalno ispromoviramo Roka i našu pjesmu “The dream”, pa možda zaista od dragih domaćina ovdje u Izraelu dobijemo neke ozbiljnije bodove? Daj nam Bože! Čudni su putevi Gospodnji… Hvala Mu! ?, napisao je Houdek, uz video:

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.