GOVORI CIJELOM SVIJETU! Imam je ostao šokiran kad je vidio što Kuran piše o Isusu

Autor: Vjera e

Bivši muslimanski imam koji je u Kuranu otkrio da je Bog - Isus

Jednom me je netko iz gomile glasno pitao: “Tko je Isus?” Ne znam, možda je to bio musliman – učio sam da Isus nije Bog, pa je pitanje bilo tko je on.

Morao sam iznova pretražiti cijeli Kur’an – svih 114 poglavlja zvanih “sure”, svih 6.236 ajeta. Ime Muhammed pronašao sam samo 4 puta u cijelom Kur’anu, ali Isusovo se ime pojavilo 25 puta.

Bio sam zbunjen. Zašto Kuran više voli Isusa? Osim toga, u cijelom Kuranu nema imena nijedne žene: ni imena Muhammedove majke, ni imena njegovih supruga. Jedino žensko ime koje sam pronašao u Kuranu je ime Marija (Mariam), Isusova Majka. Cijela sura 19. Kur’ana zove se Mariam !

Sura 3. Kur’ana 10 puta spominje Isusa samo u ajetima 45-55 puta, nazivajući ga Riječju Božjom, Božjim Duhom i Isusom Kristom.

Štoviše, Kuran govori kako je Isus, kad je imao oko dvije godine, udahnuo život ptici od gline, a kao odrasla osoba liječio je gubavce i slijepce.
Kuran pokazuje da je Isus oživio mrtve, uzašao na nebo, još uvijek je živ i vratit će se!

Kuran ne govori takve stvari o Muhammedu. Muhammed nikada nije oživio zemljanu pticu, nije izliječio niti jednu bolesnu osobu, niti uskrsnuo mrtvu; Štoviše, sam Muhammed je umro i, prema islamskom učenju, mrtav je i neće se vratiti.

Još uvijek nisam mislio da je Isus Bog, ali zaključio sam da je bio prorok veći od Muhameda.
Otišao sam do svog učitelja koji me 10 godina podučavao muslimanskoj vjeri i postavio mu pitanje:

“Učitelju, kako je Bog stvorio svijet?”
Odgovorio mi je:

“Riječju.”
Tada sam pitao:

“Pa je li Riječ stvoritelj ili stvorenje?”
Budući da Kuran kaže da je Isus Božja riječ, postoji problem: ako prihvatimo da je Riječ Bog, moramo prihvatiti da je Isus Bog i prihvatiti kršćanstvo; ako, s druge strane, kažemo da je Riječ sama po sebi stvorenje, poreći ćemo Kuran.
Ne mogavši ​​poreći ili potvrditi, moj se učitelj jako naljutio i izbacio me van.

Što sam trebao učiniti? Nisam imao koga pitati. Pa sam uzeo Kur’an, stavio ga k srcu i iskreno se molio Allahu:

“Molim te, reci mi što da radim! Vaš Kuran kaže da je Isus živ, a Muhammad mrtav. Koga bih trebao slijediti? ”.
Primijetite, nisam tražio nikoga drugog osim samog Allaha! I znate što se dogodilo? Nakon molitve, nasumce sam otvorio Kuran i vidio stih 10.94. Znate li što govori? Kaže ovako:

“A ako sumnjate u ono što smo vam poslali, pitajte one koji su čitali Knjigu koja je bila prije vas”
.
Allah me uputio onima koji čitaju Bibliju! Istina im je već otkrivena …

Zbog toga molim sve muslimane da se povjere Isusu Kristu. On je jedini put do kraljevstva Božjega. Ne gubite se poput ostalih muslimana koji služe idola kojeg ne poznaju!

Pozivam vas k Isusu Kristu da promijenite svoje mišljenje i prihvatite Ga danas. Bog vas blagoslovio!

Mario Joseph, preobraćeni imam

Autor:Vjera e
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.