(FOTO) ŠTO SE ZBIVA? Ispunili proroštvo APOKALIPSE u katedrali sv. Stjepana! 

Autor: Vjera

Šokantne fotografije oskvrnuća tjeraju suze na oči!

Dana 30. studenog 2018. godine u katedrali svetog Stjepana (prvog mučenika crkve)  u Beču dogodilo se nešto uistinu zastrašujuće. Nekako gledajući ove fotografije čudno bi bilo reći da je u katedrali održan samo rock koncert, to je naime samo benigan naziv za sotonizam u punom smislu riječi. Fotografije snimljene u katedrali ispred Krista u Tabernakulu tjeraju suze na oči, a mnogi vjernici Austrije (Njemačke, Belgije, cijele Europe jer ovo nije jedina crkva u kojoj se događaju sablazni) pa i posvećeni svećenici i redovnici kojih vjerujemo još uvijek ima, preko noći postali su zapravo trpeća odnosno mučenička  crkva koja je prisiljena ponovno gledati raspeće Krista.

Nakon ovog koncerta, ako ovaj gore prikazani ritual možemo tako nazvati,  župni dvor katedrale Sv. Stjepana postao je izložbeni prostor degutantne izložbe koja između ostalog prikazuje golotinju i lezbijstvo, a što je ponovno izazvalo raspravu među vjernicima, s pravom. Upravo zbog toga što su sablažnjivoj izložbi prisustvovala i djeca te brojni župljani šokirani ovim zbivanjima, a tome je izvijestio kath.net, koji je od biskupije zatražio objašnjenje, međutim odgovora i opravdanja za ovakve sablazni još uvijek nema. .

Naime, ne samo u Austriji, nego i u Njemačkoj Belgiji i susjednoj Nizozemskoj, brojne crkve su službeno oskvrnjene, zatvorene i prodane posljednjih nekoliko godina. One su ili prenamijenjene pa se tako u prostorima gdje se slavila Kristova žrtva otvaraju supermarketi, teretane, restorani, diskoteke itd., a neke bez prigovora savjesti kombiniraju jedno i drugo. Također, diljem Europe svećenici više ne dijele sakramente pomirenja, a brojni vjernici tako su zakinuti i za primanje sv. Pričesti. Oni, istinski vjernici koji pate s Crkvom poradi ovog stanja tjeskobe i muke, već sada, postali su mučenici.  Razlog tom velikom otpadu i  su ‘vjernici’ i brojni pastiri koji su odbacili Boga te tako ispunili proroštvo posljednjeg vremena o grozoti pustoši! Da, stigla su ta vremena…Tko ima oči neka vidi!

‘Kada dakle vidite da grozota pustoši, po proroštvu Daniela proroka, stoluje na svetome mjestu – tko čita, neka razumije: koji se tada zateknu u Judeji, neka bježe u gore; 1tko bude na krovu, neka ne silazi uzeti što iz kuće; 1i tko bude u polju, neka se ne okreće natrag da uzme haljinu! A jao trudnicama i dojiljama u one dane!
I molite da bijeg vaš ne bude zimi ili subotom, 21jer tada će biti velika tjeskoba kakve ne bijaše od početka svijeta sve do sada, a neće je ni biti. I kad se ne bi skratili dani oni, nitko se ne bi spasio. No poradi izabranih skratit će se dani oni.Ako vam tada tko rekne: ‘Gle, evo Krista!’ ili: ‘Eno ga!’ – ne povjerujte! Ustat će, doista, lažni kristi i lažni proroci i iznijeti znamenja velika i čudesa da, bude li moguće, zavedu i izabrane. Eto, prorekao sam vam.’ (Mt 24)

To se pak odnosi na proroka Danijela koji pak upozorava: “Čete će njegove doći i oskvrnuti svetište-tvrđu, dokinuti svagdašnju žrtvu i ovdje postaviti grozotu pustoši.” (Dn 11,31)




Oprosti nam Isuse, smiluj se.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.