(FOTO) POGLEDAJTE OVO! Gospa fatimska fotografirana za vrijeme ukazanja svećeniku!

Autor: Z. P.

Upravo taj svećenik primio je od Gospe, snažnu poruku za hrvatski narod...

Izvanredna fotografija koja prikazuju oblik Djevice Marije koja se pojavljuje pred gomilom vjernika i za vrijeme predavanja i svete mise svećenika don Stefana Gobbija nakon 20 godina pojavile su se u javnosti prije stote obljetnice Gospe Fatimske 2017. godine, piše express.co.uk. Fotografija je, kako piše ovaj medij, snimljena 1994. godine kada je talijanski svećenik Stefano Gobbi držao misu u Paolo Soleri Amfiteatru, u Santa Fe u Novom Meksiku, u SAD-u.

Izvor fotografije nije poznat, a fotografiju je jedan čovjek navodno predao istražiteljima paranormalnog nakon čega je puštena u javnost.

Ono što je zanimljivo je činjenica da je ovaj talijanski svećenik, na čijem su susretu zabilježene fotografije, svećenik koji je tijekom molitve u Fatimi dobio nadahnuće od Gospe da osnuje Svećenički Marijanski pokret., a koji je kasnije i osnovan i danas broji na tisuće svećenika iz cijelog svijeta.

Godinama je dobivao poruke od Gospe za koje se vjeruje da su autentične, odnosno priznate su od strane Katoličke crkve kao takve i koje su sadržane u takozvanoj Plavoj knjizi. Više od 30 godina prenosio je svijetu Gospine poruke uz potporu Pape, tada Ivana Pavla II  pa su svjetovni mediji još više zaintrigirani nikad objavljenom fotografijom zabilježenom na njegovom duhovnom susretu.

Također, zanimljivo je jer upravo Stefano Gobbi prenosi Hrvatima snažnu ohrabrujuću poruku Gospe koja nas naziva – svojim malim stadom koje će na kraju vremena pomoći trijumfu Njezina Bezgrešnog srca!

Stefano don Gobbi je naime prilikom dolaska u Zagreb 1996. godine rekao kako Gospa poručuje Hrvatima sljedeće:

”Na ovaj se narod moj ‘protivnik’ razbjesnio, donoseći u nju tešku kušnju nasilja i rata. Kolike su patnje morala podnijeti ova moja djeca! Ja sam se zauzela da dobiju veliki dar oslobođenja i mira.

Ali sad vas očekuju još veće muke.

–Ne boj se malo stado. Ocu Nebeskom se svidjelo dati vam kraljevstvo mog Bezgrješnog Srca.

Ja sam vam se očitovala i vi ste prihvatili s velikodušnošću moje male djece. Sada vas mogu povesti, kao nebeska vrtlarica u svjetlom vrtu vaših duša, na put čistoće, ljubavi i svetosti, vježbom svih kreposti koje su mi drage.

Tako vas svaki dan predajem kao žrtve zadovoljštine Božjoj Pravdi kako bi (Bog) mogao izliti na svijet pročišćujuću Milost svoga Božanskog milosrđa.

–Ne boj se stado malo. Vaša nebeska Majka udijelila vam je dar da se okupite sa svih strana u Njezinu pobjedničku četu.

Došao je čas odlučujuće bitke.

Sotona je već došao do vrhunca svoje moći i sada, također i u Crkvi, dovršit će (svoje djelo), koliko mu je Gospodin dopustio za Njeno najbolnije čišćenje. Časovi, koje ćete proživjeti, spadaju među najvažnije, jer svi događaji koje sam vam prorekla, ispunit će se.

-Ne boj se malo stado. Isus vas je okupio u nebeskom pašnjaku svoje božanske Ljubavi. On vas vodi savršenom ispunjenju Očeve Volje. Isus želi biti od vas proslavljen.

Došao je čas u kojem ćete Isusa savršeno proslaviti. Vi ste utjeha njegovoj napuštenosti; vi ste duboka radost njegova Božanskog srca.

–Ne boj se malo stado. Budite moja mala djeca, koju sam okupila sa svih strana svijeta, za veliku bitku između Boga i Sotone, između sila dobra i sila zla.

Gospodin će pobijediti preko Mene, svoje male Sluškinje. Ja ću pobijediti pomoću vas, moja mala djeco.

Ono što se dogodilo u ovom narodu postaje znak za sve. Zbog svoje vjernosti Isusu i vašoj nebeskoj Majci, Crkvi i Papi, Sotona je navalio na nju, u pokušaju da je uništi. Imajući na umu ovaj cilj, udružile su se sve sotonske i masonske sile. Međutim, Ja sam sama označila čas njihova poraza.

Tako će biti za čitavo čovječanstvo. Zato vas pozivam na pouzdanje i nadu.

–Ne boj se malo stado. Vama je povjereno poslanje da ostvarite trijumf mog Bezgrješnog Srca u svijetu.”

Don Gobbi preminuo je u 80- oj godini života, 2011. godine, no poruke koje je on dobivao nisu umrle s njim već žive u srcima tisuća koje je na svom svećenićkom a opet marijanskom putu dotaknuo – i bez gore navedene fotografije koja samo maleni podsjetnik na prisutnost Gospe među nama!

Autor:Z. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.