(FOTO) Nova blasfemična fotka Beyonce izruguje Blaženu Djevicu Mariju!

Autor: Z. K.

Beyonce zavodi mlade diljem svijeta prikazujući im krivu sliku žene i majke namjerno izrugujući Djevicu!

Mega popularna Beyonce jednostavno je  zaludila velik broj mladih diljem svijeta. I to je doista opasno.  Mladi ljudi lude za njezinim likom, ali i pjesmama te spotovima koji se bjesomučno šire virtualnim svijetom. Nažalost, iako svi znaju, samo rijetki obraćaju pažnju na učestalu okultnu simboliku koja vrvi njezinim spotovima  i nastupima, a posljednji zastrašujući nastup Beyonce je imala na dodjeli Grammyja kada je u visokom stupnju trudnoće izvela preformans koji je duboko uznemirio milijune. Već su tada mnogi primijetili njezino igranje, odnosno izrugivanje  s likom Blažene Djevice Marije, ako ništa drugo – sa svetošću samog majčinstva.  Ona je suprotnost Blaženoj Djevici Mariji i to jasno pokazuje. Umjesto poniznosti oholost, umjesto čednosti razgoličenost, a sve druge uznemirujuće pojave oko nje u ovom zbunjujućem igrokazu pogledajte sami.

Cijelu trudnoću Beyonce se, naime, poigravala s likom Isusove majke, slikajući se pored mnoštva ruža koje, znano je, simboliziraju Blaženu Djevicu Marije. Posljednja slika koju je Beyonce objavila na svom Instagramu i preko koje je svijetu obznanila imena svoje djece, posebno je blasfemična.

Naime, Beyonce ponovno biva okružena ružama, ovaj put s plavim plaštem koji je također simbol Djevice, Beyonce s djecom u rukama jednostavno se izruguje s Blaženom, kao i njezinim Djevičanstvom.

Vrijeme je da se zapitamo: predstavlja li Beyonce idealnu majku današnjice, kako to mediji žele prikazati? Ne daj nam Bože. Ne daj Bože ni da se djeca povedu i zavedu za njom.

Požrtvovna majka koja se žrtvuje za svoju obitelj, zbog čiste ljubavi, zbog nesebičnosti, ponizna majka, blaga majka prikazuje se kao zastarjela slika, a kao nova poželjna slika majke je ovakva kakvu Beyonce predstavlja – diva, samostalna, superzvijezda, zaokupljena sobom, koja 90 posto svog vremena posvjećuje svojoj slici u medijima i pritom se igra s poniznošću Isusove Majke, čiju suprotnost Beyonce namjerno pokazuje, u svom projektu – zavođenja svijeta!

Ona kao idealna majka? Ne dajte se zavarati. Neka vam uzor budu požrtvovne majke, nesebične majke, posvećene obitelji, baš kao što je bila Blažena Djevica Marija!

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.