(FOTO) KAD BOG ŠOKIRA SVIJET Pogledajte kako izgleda tijelo svetice 140 godina nakon njene smrti!

Autor: Vjera

Danas se spominjemo svetice koju je Bog učinio prelijepom i nakon smrti, evo zašto...

Tijekom povijesti Katoličke Crkve, tijela mnogih svetaca ekshumirana su nakon smrti te pronađena neraspadnuta.

Obično se nakon smrti naša tijela prirodno raspadaju.

Međutim, postoje sveci koji su bili izloženi tolikoj svetosti da je Bog sačuvao njihova tijela nama na svjedočanstvo i stotinama godina poslije smrti. A znanost je kod ovog fenomena potpuno zbunjena i kod mnogih svetaca nemaju objašnjenje za neraspadanje njihovih tijela.

Nekima je ova vrlo učestala pojava kod mnogih svetaca pomalo jeziva, međutim dana je svima na svjedočanstvo s razlogom. Nekim svecima sačuvana su srca u savršenom stanju i svjedoče nam samo jedno: srce koje ljubi neće propasti. Nekima su sačuvane ruke i govore nam samo jedno: ruka koja čini dobro neće propasti. Nekima su sačuvana čitava tijela i govore nam samo jedno: tijelo koje živi Bogu na slavu neće propasti!

Mi kršćani vjerujemo u uskrsnuće po Tijelu i zbog toga nije nevažno što činimo s njim za života. To je ono što nam Gospodin ovim čudima želi poručiti.

Sv. Bernardica, vidjelica iz Lurda, jedna je od onih svetaca čije je tijelo pronađeno u savršenom stanju nakon smrti. Umrla je 16. travnja 1879. godine, a njezino tijelo i danas leži u svetištu svete Bernardice u Francuskoj gdje svojom pojavom oduševljava svijet, ali i zbunjuje znanost koja do danas nema odgovor na ovaj čudesni fenomen!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.