BIVŠE MUSLIMANKE POTRESAJU EUROPU: Ovo vam skrivaju o islamu i migrantima!

Autor: Z. P.

Tvrde da Europa nije svjesna što se događa

– Muhamed je navijao za ubijanje otpadnika, disedenta, homoseksualaca…što je naposlijetku i uvršteno u šerijatski sustav, govori bivša muslimanka, danas kritičarka islama Sabatina James  u intervjuu za “Kurier”. James, koja živi u programu zaštite žrtava već godinama, zbog prijetnji smrću od strane islamista, podsjeća da je Islamska zajednica OIC negirala pravne jednakosti žena jednoglasno u svojoj Islamskoj deklaraciji o ljudskim pravima EMRI. Upozorila je na činjenicu da mnoge mlade žene burku ne nose dobrovoljno. ‘One trebaju našu podršku’, rekla je i objasnila: ‘Marama nije samo vjerski znak inaće bi ga ljudi podnosili. To je znak potčinjenosti žene naspram muškarcima i vrlo nedemokratski simbol,’ rekla je odgovarajući na pitanje, treba li zapad zabraniti nošenje burki.

Na pitanje zašto je ona prešla na kršćanstvo odgovorila je jasno: Jer, Isus je istina. ‘Ako bi bilo kome danas predala svoj život to bi bio Isus. Budući da je on Istina. Isus nikada nije prakticirao nasilje i naučavao ga. Muhamed je prakticirao nasilje i naučavao ga. Muhamedovo nasilje korak je unazad u odnosu na Isusovo nenasilje – pojasnila je Sabatina. Sabatina James krstila se u Katoličkoj Crkvi 2001. godine i od tada je u sustavu zaštite zbog opasnosti za život koji joj je ugrožen zbog prelaska s islama na kršćanstvo.

James upozorava da je islam religija prava u kojoj je najvažniji vjerski zakon. Podsjetila je kako je samo i jedino Isus stavio ljubav i oprost iznad vjerskih zakona. ‘Isus je potpuno drugačiji od Muhameda, obrnut’ rekla je i zaključila: ‘Dok je Isus praštao, Muhamed je ubijao stoga bi mnogi trebali razmisliti o tome da Muhameda prestanu uzimati kao uzor svog življenja, jer to je neizbježan put u propast’, rekla je Sabatina.

Mona Walters također je bivša muslimanka koja je također u programu zaštite u Švedskoj zbog svog obraćenja. Ona danas govori da Europa nije svjesna što se događa s muslimanima koji dolaze u Europu i koliko se tek tu radikaliziraju!

 ‘Tamo gdje sam živjela cijeli život, u Somaliji, nisam uopće znala što je Islam. Tamo ste vi samo musliman koji je rođen u toj državi i koji ne poznaje Kuran (kao kršćani koji ne čitaju Bibliju). Ali, kad dođete u Švedsku, idete u džamiju, čitate Kuran, trebate se pokriti, jednostavno traže od vas da budete dobar musliman. Kako kaže, u Somaliji nikada nije pročitala Kuran, a s radikalnim Islamom susrela se tek u Švedskoj, jer tek kad dođete u’stranu’ zemlju želite da svi vide da ste dobar musliman. Kako kaže, ona uopće nije znala kojoj vjeri je pripadala. Ona nije znala ni tko je Allah ni tko je Muhamed, a kad je otkrila, kako kaže bila je izuzetno uznemirena, tužna i razočarana. Ona kaže, da je čitajući Kuran saznala da je Allah bog koji mrzi i da Islam nije religija mira. ‘Islam potiče mržnju, govori o ubijanju nemuslimana, o osvajanju.’ Tvrdi da je Muhamed bio nenormalan čovjek: ‘Bio je nehumana i krvožedna osoba’. O tome se, kako kaže, može čitati u njegovoj biografiji, o tome što je radio Židovima, kako je silovao žene, kako je ubijao ljude… Kad je to pročitala, odmah je napustila Islam i postala ateist, sve do jednog dana kada joj je jedan ‘skrbnik’ ponudio Bibliju. Još uvijek se sjeća kada je prvi put čitala Evanđelje po Mateju, gdje piše… ljubite svoje neprijatelje, molite za one koji vas progone… ‘To je bilo čudo za mene, moliti za neprijatelja, jer Islam me učio da treba ubiti svog neprijatelja’, tvrdi Mona, koja kaže da se ‘zaljubila’ u Isusa koji govori o ljubavi i opraštanju. Mona je dodala kako muslimani koji pročitaju Kuran i slijede ga, zapravo postanu strojevi za ubijanje, jer upravo to je, tvrdi Mona, odlika dobrog muslimana. ‘Radikalni muslimani ne rade ništa ‘loše’ po Allahu’ oni su samo dobri muslimani’, dodala je Mona koja kaže da zbog njenog svjedočenja u javnosti ne može hodati bez zaštite, a kamoli se pojaviti u muslimanskoj četvrti, jer tvrdi da bi ju ubili.

Autor:Z. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.