AJME, LUDILO! I ITALIJA BUDI KRISTA U EUROPI: Vraćaju raspela na javna mjesta!

Autor: Vjera

Europa se vraća svom izvoru!

Nakon što je posljednjih godina Europa pod pritiskom EU liberalne zvijeri počela micati križeve iz javnih ustanova, sve kako bi se odrekli svog identiteta i dosljedno se dodvorili ideji multikulturalizma, čini se kako se ipak nešto događa u srcima vladara pa neke države polako vraćaju Krista tamo gdje mu je i mjesto. U srce Europe koja je nastala na temeljima kršćanstva.

Prvo je Bavarska odlučila vratiti križeve na sva javna mjesta, a sada je i talijanska vlada poslala prijedlog zakona talijanskom parlamentu, sa zahtjevom da se križevi vrate na sva vidljiva mjesta u javne ustanove kao što su; škole, sveučilišta, zatvori, konzulati, veleposlanstva, javne službe i luke.

Osim što zakon predviđa da u svakoj ustanovi raspelo bude izloženo na javnom i vidljivom mjestu, zakon predviđa i kaznu od tisuću eura za njegovo nepridržavanje.

Prijedlog je u Italiji poslan od strane stranke Mattea Salvinija ministra unutarnjih poslova i zamjenika premijera koji se od početka izjasnio kao čovjek krunice, katolik koji želi vratiti Italiju svom izvoru – Kristu, što je naravno izazvalo ogromne duhovne potrese u Europi, a vjerujemo da ni ovaj zakon neće proći bez divljanja onih koji istinu o Kristu, istinu o kršćanskoj Europi ne mogu smisliti!

Izvor: catholicnewsagency.com

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.