fbpx
foto: pXhere

Vidjelica tvrdi da je primila poruku Isusa o nuklearnom ratu: ‘Neću dopustiti uništenje čovječanstva’

Autor: Vjera

'Vi ste dio čovječanstva, dio povijesti spasenja'

Vidjelica Luz de Marija de Bonilla iz Argentine, jedna od vidjelica koja trenutno prima poruke neba, primila je po njenim riječima, poruku Isusa Krista, koju donosimo u nastavku, a kojoj niste dužni vjerovati već pristupiti joj s molitvom i duhom razlučivanja:

“Moj ljubljeni narode, narod moga Presvetoga Srca:

Blagoslivljam te Vjerom…
Blagoslivljam te Nadom…
Blagoslivljam te Milosrđem…


Vi živite u duhovnom ratu: ratu između dobra iz zla, ratu za duše, svoje duše.

Vi ste dio čovječanstva i Povijesti spasenja, stoga morate biti svjesni intenzivnih vremena u kojima živite i ne dopustiti da duhovna promjena koja mora prevladati u ovom trenutku, prođe nezapaženo.

Važno je da poznajete Stari zavjet kako vam ovo što se događa, u ovom trenutku ne bi bilo čudno. Budite svjesni Čuda Ljubavi Moje stvarne Prisutnosti u Euharistijskoj hrani i u Mojem narodu, koji Ja štitim.

Neka od Moje djece posjeduju velike intelektualne sposobnosti, ali se ipak ne bore protiv svog osobnog ega kako bi se preobrazili u stvorenja vjere, ljubavi, dobrote, spokoja, utjehe i milosrđa za svoje bližnje – tako neophodno u ovom kritičnom trenutku u kojem nađete se.

Klima zadržava svoje varijacije i svoje žestoko djelovanje tijekom svih godišnjih doba, što će dovesti do najokrutnije zime.

Molite djeco, molite za Rusiju, Sjedinjene Države, Ukrajinu i Kinu.
Molite djeco, molite za Indiju: ona će patiti zbog prirode.

Molite djeco, molite: oružje će zaustaviti čovječanstvo. >>>više na vjera.hr
Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.