fbpx

VIDJELICA IZ MEĐUGORJA UPOZORAVA SVIJET ZBOG PAPE FRANJE: Moram vam reći nešto što mi je na srcu!

Autor: Vjera

Govoreći o Svetom Ocu papi Franji, koji je u ovih posljednjih nekoliko tjedana (ali mogli bismo reći godina) kritiziran zbog svog rada, upozorava:

Mirjana je jedna od vidjelica koja je Djevicu Mariju vidjela svaki mjesec više od 36 godina, i primala je Gospine poruke u Međugorju.

Ona, koja je boravila dugo i svakodnevno dan u prisustvu Djevice i u molitvi, u svojim mnogim govorima naglašava poniznost koja je kršćanima potrebna pred klerikalnom vlasti. I sama je kao vidjelica prošla brojne sumnje i nepodržavanje, ali uvijek je bila i ostala poslušna crkvenim vlastima.

Govoreći o Svetom Ocu papi Franji, koji je u ovih posljednjih nekoliko tjedana (ali mogli bismo reći godina) kritiziran zbog svog rada, upozorava još 2019.:

„Želim reći nešto što mi je u srcu: toliko hodočasnika kažu da je papa Ivan Pavao II bio dobar, da je papa Benedikt bio manje dobar, a papa Franjo im se ne sviđa. Kao i ostali ljudi.

Boli me to jer je Papa Papa, naš Papa i naša je dužnost moliti se za njega, za sve što ima na ramenima, a što ne znamo. Znamo samo suditi, a ne moliti i pomagati molitvom. Srcem vjerujem da nam Duh Sveti uvijek daje Papu koji nam je potreban.

Kad je Crkvi trebao Ivan Pavao II, on je bio papa; kad je postojala potreba za papom kao Benedikt XVI., on je bio papa. Sad Crkvi treba papa Franjo! Moramo se moliti, a ne komentirati kako smo navikli raditi, jer mislimo da sve znamo. Ali mi ništa ne znamo! Ne znamo točno što je Božji plan u ovom trenutku koji želi ostvariti. Stoga bismo trebali sve svoje povjerenje staviti u Boga.”

Izvor
Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.