fbpx

(VIDEO) ZATO IH MRZE: Mađarska vlada svako jutro moli zaštitu svetom Mihaelu!

Autor: Z. K.

Je li odanost Kristu razlog zašto vladu Viktora Orbana europska elita mrzi iako donosi čudesne plodove?

Ono što vam europski, pa tako i hrvatski masovni mediji neće isticati zbog ljubomore i mržnje na mađarsku Vladu, koja po naredbi europskih globalista mora biti prikazana kao diktatorna, i populistička su činjenice o plodovima mađarske Vlade a koje su naprosto zapanjujuće.

Vlada Viktora Orbana Mađarsku je potpuno preporodila i  donijela joj  prosperitet. Čim je došao na vlast u roku od samo godine dana Mađarska je prije vremena otplatila cjelokupan dug MFF- čime su kao narod postali slobodni bez mogućnosti da ih se ucjenjuje. Nadalje prisilili banke da na sebe preuzmu problem duga u švicarcima, smanjeni su porezi, inflacija i nezaposlenost. Mađarska je država koja je povukla najviše novca od svih zemalja iz europskih fondova a istovremeno zabranila europsku politiku migracija. Podignute su naknade za rodilje, zabranjena je otrovna propaganda smrti  Georgea Sorosa i sličnih globalista te je Orban u vrlo kratkom roku postao omiljen u mađarskom narodu. Mađarska je zapravo čudo unutar Europske unije, međutim o tome se baš i ne smije govoriti. No,  što se zapravo  krije iza uspjeha mađarske Vlade?

Vjera u Isusa Krista. Vjera koju ova Vlada svjedoči i svojim djelima a ne samo riječima kako se to čini u Hrvatskoj gdje političari izabiru politiku ropstva i ucjene umjesto slobode u Kristu bez obzira na sve pa i pogrde svijeta, koje mađarska Vlada strpljivo podnosi dok od svog naroda stvara zdravu naciju, svjesnu temeljnih moralnih vrijednosti. Tu činjenicu  potvrdio je Mijo Barada, poznati hrvatski evangelizator i misionar u emisiji Agape radiopostaje Mir Međugorje.


Naime, u izvrsnom intervjuu Mijo Barada koji 200 dana u godini provodi putujući po svijetu i naviještajući oslobođenje u Isusu Kristu, pa tako i po Mađarskoj rekao je kako je bio u posjeti mađarskoj vladi te napomenuo da je riječ o vladi koja svako jutro zajedno moli zaštitnu molitvu sv. Mihaelu, što nam mnogo govori o duhovnoj svjesnosti mađarske vlade a što je dovelo do zapanjujućih plodova te Vlade ili čak čuda na europskoj političkoj sceni.

Mijo Barada u intervjuu kojeg vam svakako preporučujemo govori  i o velikim problemima hrvatskog naroda koji iako marijanski robuje psovkama, prokletstvima, đavlekanjima, vračarima itd. zbog čega smo umjesto slobode u Kristu završili kao robovi grijeha. Naime, dok mađarska Vlada poziva ljude poput Mije Barade u svoju zemlju, moli se svetom Mihaelu i upozorava Europu na ciljano uništenje kršćanstva,  hrvatska politička elita (koja se predstavlja katolicima) vrlo često savijete traži kod vračara, gatara, iscjelitelja, numerologa,  a o čemu smo više puta govorili i upozoravali. 

Poslušajte odličan intervju s Mijom Baradom i doznajte koji su problemi hrvatskog naroda, hrvatskog čovjeka, hrvatske obitelji…. ali i kako ih riješiti:

 
Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.