fbpx

(VIDEO) POGLEDAJTE ZNAK: ‘Čudo sunca’ u Gospinom svetištu zaprepastilo tisuće

Autor: Vjera

Pogledajte čudesan snimak sunca koje pleše nad svetištem

Dana 22. veljače u svetištu Gospe od pepela u Italiji snimljeno je čudo sunca, jedan od predivnih znakova neba i utjehe koje nam Bog kroz Mariju šalje od vijekova. Jedno od najpoznatijih takvih čuda je ono fatimsko čudo Sunca a koje je vidjelo više od 70 tisuća ljudi uključujući i brojne ateiste i neprijatelje Crkve, ali i Papa zbog čega su mnogi promijenili svoje živote, a Fatima je postala jedno od najvećih hodočasnićkih mjesta u svijetu dok je fatimska poruka proširena u sve kutke zemlje. Čudo Sunca česti je znak milosti i u Međugorju gdje je snimljen nekoliko puta, ali na drugim mjestima marijanskih ukazanja. Jedno od posebnijih je i čudo sunca u svetištu Božjeg milosrđa na Filipinima kojem su također svjedočile tisuće zaprepaštenih ljudi.

Ovo čudo sunca snimljeno je 22. veljače oko 16 sati u svetištu Madonna del Frassino u kojem se Blažena Djevica Marija 1510. ukazala farmeru Bartolomeu Brogliji.

Video koji se dijeli društvenim kanalima je čudesan. Sunce se povećava, smanjuje i kao da prikazuje hostiju. Pogledajte:


“Ројаvіt ćе ѕе znасі nа ѕunсu, mјеѕесu і zvіјеzdаmа. Nа zеmlјі ćе nаrоdі bіtі u tјеѕkоbі і nеіzvјеѕnоѕtі zbоg hukе mоrѕkіh vаlоvа. Lјudі ćе umіrаtі оd ѕtrаhа u оčеkіvаnјu оnоgа štо ćе zаdеѕіtі ѕvіјеt, јеr zvіјеžđа nеbеѕkа ćе ѕе uzdrmаtі. Таdа ćе vіdјеtі Ѕіnа Čоvјеčјеgа gdје dоlаzі nа оblаku ѕ vеlіkоm mоćі і ѕlаvоm.” (Lukа 21,25-28)

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.