Video koji dijeli Hrvatska! Započet će žestoki rat protiv Euharistije, evo tko ga predvodi

Autor: Vjera

Deseci tisuća ljudi pogledalo je video koji govori o uništenju Euharistije

Video oca Elpidios, koji je prevela izdavačka kuća Kyrios masovno dijele vjernici u Hrvatskoj. Otac Elpidios na jedan blagi način objašnja zastrašujuću stvarnost kojoj danas svjedočimo, a to je Sotonin rat protiv Euharistije. S obzirom da je Euharistija, odnosno sveta Pričest živi Krist, Sotona je se jako boji i sve svoje napore ulaže u uništenje Euharistije. Otac Elpidios kaže da će se ustoličenje Antikrista dogoditi onda kad Euharistije više ne bude, odnosno, “dok god se Božanska liturgija služi i kršćani se pričešćuju Tijelom i Krvlju Kristovim, Sotona ne može svoje planove sprovesti u djela, ne može nadvladati, ne može preuzeti kontrolu”.

Upozorio je na riječi jednog duhovnog velikana koje nas pripremaju na dolazak Antikrista: “Kad vidite da započinju rat protiv Svete pričesti, znajte da je Antikrist na putu, jer sveta pričest ne dopušta demonskoj moći da vlada ljudima”.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.