(VIDEO) TROGODIŠNJA DJEVOJČICA ISPJEVALA ISUSOVU MUKU I DIRNULA MILIJUNE: ‘Nisam kršćanin, ali si me pogodila duboko’!

Autor: Z. K.

Prekrasnim svjedočanstvom o Isusu oduševljeni su i oni koji nisu kršćani!

Isus nam u Evanđelju govori: Pustite k meni malene, jer njihovo je Kraljevstvo Božje. Postoji li išta ljepše i slađe od čistog svjedočanstva koje dolazi iz srca malenog djeteta? Upravo to se očituje u videu trogodišnje Claire Ryann iz Utaha koja je pjevajući o Isusu podijelila sa svijetom njeno nježno svjedočanstvo o Isusu koji ju toliko voli da je predao svoj život za nju. Malena Claire oduševila je svijet svojim izvedbama a za sve je zaslužan njezin otac Dave koji piše glazbu za reklame i filmove te je jednom prilikom ispričao kako je s Claireine tri godine shvatio da ona ima poseban talent:  “Prije nekoliko mjeseci dok je Claire imala tri godine ja sam plaćao hotel a kad sam se okrenuo Claire je pjevala Disneyevu Little Mermaid u predvorju. Svi su izvadili svoje telefone i snimali ju. Nisam znao tada da ima takvu memoriju da može zapamtiti sve riječi. “Njezin prvi videozapis  zaradio više od 8 milijuna prikaza na You Tubeu. I Claire je tako počela svoju avanturu s milijunima obožavatelja i ocem koji s njom svira i za nju stvara video spotove. No, jedna je pjesma posebno dirnula ljude u srce. Tu pjesmu otpjevala joj je prvi put njezina baka. Clairein otac svjedoči da otkada je čula pjesmu koja e zove Gethsemane da ju danima nije prestajala pjevati, pjevala ju je non-stop, posebno prije spavanja. ‘Predivno svjedočanstvo donijela je u našu kuću pjevajući nam ovu pjesmu’, rekao je otac koji joj je snimio spot isprepleten Biblijskim scenama. Ovaj spot pogledan je više od 7 milijuna puta te su mnogi ljudi baš duboko dirnuti u srce, čak i oni koji nisu kršćani!

‘Ja nisam kršćanin, ali si me dirnula u srce duboko’, samo jedan je od komentara ispod spota u kojem je malena Claire otpjevala muku i ljubav Isusa Krista

 

DVOGODIŠNJA DJEVOJČICA ŠOKIRALA SVIJET PROROŠTVOM: ‘Kralj dolazi, kralj dolazi, otvorite se Ocu!’

 




 

 

 




 

 

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.