fbpx
foto: peakpx

VELIKO UPOZORENJE NA SEKTU! U tijeku je virtualna prijevara koja može ugroziti duše vjernika: Upozorite ljude

Autor: Vjera

Hrvatski korisnici društvenih mreža izloženi su virtualnoj prijevari koja može ugroziti dušu, piše kao upozorenje vjernicima najnoviji broj Glasa koncila, a odnosi se na poplavu naizgled katoličkih stranica, a koje vas tjeraju na interakciju s njima.

Naime, sigurno ste primijetili strance koje nose ime Isusa, Marije, molitve za ovo ili ono, vrve nekim katoličkim slikama, a s natpisima ‘pomolit ćemo se za tebe’, ‘od danas više ništa nije isto, nestaje bol i nesreća’, ‘dodirni Isusa, dodirni Mariju, ostavi mu srce’ itd.

Puno je varijacija na temu ali svaka zahtjeva interakciju.


Nerijetko, nakon što ostavite srce ili ‘dodirnete Isusa’ javit će vam se osoba koja će vas zvati na virtualni molitveni susret, ili katehezu sa ‘svećenikom’.

Glas koncila sada raskrinkava što stoji iza toga i upozorava; Ne nasjedajte, nisu u pitanju svećenici Katoličke Crkve, nego opasna sekta koja nosi naziv Crkva svemogućeg Boga uspostavljena u Kini 1991. godine. >>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.