fbpx
foto: pXhere

VELIKI ZNAK NA UZNESENJE MARIJINO: Čudo sunca znak je narodima, a vidio ga je i Papa!

Autor: Z. K.

Najpoznatije čudio Sunca je ono iz Fatime kojemu je svjedočilo oko 70 tisuća ljudi koji su gledali sunce je zgromilo sve prisutne a očarava do danas.

Sunce kao vatrena kugla je velikom brzinom išla naprijed nazad kao da će se srućiti na zemlju, a prisutni su počeli bježati, plakati, jaukati, a o tome su izvještavali i brojni novinari ateisti i masoni koji su tamo došli raskrinkati fatimske vidioce, a na kraju svijetlost Marije raskrinkala njih.

No,  osim tog događaja, kao i brojnih naknadnih čuda na mjestima ukazanja diljem svijeta, primjerice u filipinskom svetištu Božjeg milosrđa, čemu je svjedočilo desetak tisuća ljudi, čudu Sunca svjedočio je i osobno papa Pio XII. i to čak četiri puta.


Simbolično, papa je ovaj prizor vidio prije samog proglašenja dogme o tjelesnom Uznesenju Blažene Djevice Marije u nebo kao i nešto vremena nakon toga. >>>više na vjera.hr

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.