fbpx

VELIČANSTVENO, OVO SU MARIJINI SINOVI! Muškarci s krunicama u rukama klečali za žrtve, za Domovinu

Autor: Vjera

Majka Marija je taj prozor kroz koje nebo prodire prema nama dok molimo krunicu, budi nam nadu u ovim teškim danima i naše molitve pretvara u Božju providnost koju silno želimo kako bi zahvatila prije svega naše obitelji, naš Grad, domovinu i cijeli svijet

Muškarci u Dubrovniku na veličanstven su način obilježili  Dan sjećanja na žrtvu Vukovara gdje su se ispred crkve sv. Vlaha u 13 sati okupili  laici i svećenici s krunicama u ruci kako bi se ujedinili u molitvi i zajedništvu za žrtve, za domovinu za mir.

– Ovom prilikom okupili smo se svjesni da molitva ima snagu donijeti mir i mijenjati svijet na bolje. Uzeli smo krunicu u ruke kako bi zajedno molili za žrtve Vukovara i Škabrnje kao i sve žrtve Domovinskog rata, za bolesne i siromašne, za mir – poručio je inicijator molitve krunice Stijepo Gleđ, za dubrovački vijesnik i dodao: – Kao Marijini sinovi molimo našu ljubljenu Majku da nas okupi u njezino Bezgrešno srce i Presveto Srce Isusovo, jer tražiti dobro i činiti dobro je cilj svakog čovjeka ali zbog naše nemoći i slabosti da u tome budemo savršeni potrebni smo pomoći neba. Majka Marija je taj prozor kroz koje nebo prodire prema nama dok molimo krunicu, budi nam nadu u ovim teškim danima i naše molitve pretvara u Božju providnost koju silno želimo kako bi zahvatila prije svega naše obitelji, naš Grad, domovinu i cijeli svijet. Tražimo najprije mir koji će učiniti da sva srca budu otvorena za ljubav a ljubav će nas potaknuti za dobro sebe i bližnjih- kaže Gleđ.

Pogledajte dirljivi video:

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.