Usred demonskog napada ukazao se sveti Mihael i otkrio snažnu molitvu! ‘Trebali bi ovo znati’

Autor: Vjera

Upitala ga je kako se molitva zove, a on je rekao: 'Krunica svetog Mihaela u borbi'

Jednoga od naših duhovnih pomagača demoni su teško pretukli. Rekla je, :”Bila sam nadmašena i bilo ih je puno!” Kroz noć su vrištali na nju dok je više puta bila udarana, gušena i ogrebana. Sveti Mihael milostivo joj je priskočio u pomoć i uputio joj ovu molitvu:

Bože, brani nas ! Bože smiluj se! Bog kraljuje suveren za svu vječnost!
Amen!

Tko je kao Bog ?! Amen!

Bože brani nas! Bože smiluj se! Bog kraljuje, suveren za svu vječnost!
(Po potrebi ponovite)

Usred muka, ona je više puta povikala tu verziju, a sveti je Mihael dao odgovor: “Amen! Quis ut Deus ?!” (Tko je kao Bog?) Demoni su vrisnuli: “Neeeeee! Zaustavite ih!” Ponekad je bila shrvana, ali sveti ju je Michael ohrabrio govoreći: “Moli se snažno.”

U zoru su napadi napokon prestali. Zahvalila je svetom Mihaelu i pitala ga kako nazvati molitvu. Rekao je: “Krunica sv. Mihaela u borbi” i dodao: “To bi trebali svi znati.”
Ovo je “privatno otkriće” i zato nije obavezno. Međutim, molitvu smo počeli koristiti u nekim sesijama egzorcizma i vidjeli veliku korist. Teološka ispravnost ove molitve je očita.
Možda bi usred životnih borbi, posebno kad bi vas napali zli duhovi, ova molitva bila izvor snage. Ne sumnjam da bi i sam sveti Mihael brzo došao u pomoć podnositelju molitve, piše egzorcist mons. Stephen Rossetti u svom dnevniku.
Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.