Svaki dan u 12 sati pratite svetu misu na portalu Dnevno.hr!

Autor: Daniela Delale

S obzirom na najnovije mjere zaštite od koronavirusa, prema kojima su, između ostalog, zabranjena i vjerska okupljanja, odlučili smo svaki dan prenositi uživo putem naših platformi Svete Mise za vjernike.

U suradnji s Hrvatskim katoličkim sveučilištem, danas na blagdan svetog Josipa, točno u podne, putem interneta ćemo prenositi prvu misu iz Sveučilišne kapele. Misu možete pratiti u ovom članku, kao i na Facebook stranici portala Dnevno.hr.

“Pandemija COVID-19 donijela je dosta promjena u naše živote na svim razinama. No, u svim promjenama našeg života ne smijemo nikako previdjeti Boga i čovjeka, a suvremena tehnologija nam može upravo sada pozitivno pomoći.

Kao što je naš rektor već spomenuo u svom pismu upućenom svima nama, zahvaljujući dobroti, kreativnosti i požrtvovnosti naših informatičara i doc. dr. sc. Krunoslava Novaka, počev od četvrtka, 19. ožujka, svaki ćemo dan slaviti misu u našoj kapelici u 12 sati u izravnom prijenosu.

Pozivam vas da budemo na taj način zajedno u molitvi za zdravstvene djelatnike i njihove obitelji, znanstvenike, oboljele i preminule. Neka nam euharistija bude izvor naše snage i solidarnosti jedni s drugima. Neka vas blagoslovi i čuva dobri Bog!”, poručio je sveučilišni kapelan, vlč. Odilon Singbo.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.